• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalet bir çizgi var mı?

destinesiaa

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
Emoji Skoru
26.436
Puanlar
498
Kızlar merhaba, adetim 8 gün gecikti. Geç döllenmeden şüpheleniyordum. Teste bir bakar mısınız acaba hayalet bir çizgi var mı? Yoksa artık çok bakmaktan o çizgiyi ben zihnimde mi oluşturuyorum ☹️ Yardımcı olursanız çok sevinirim
9A397621-CD6F-491A-906F-900C6C695BD2.webp

Bence var 😊

Bence negatif. Çizgi falan göremedim.

geç döllenme çok düşük ihtimal zaten öyle olsa bile 8günüde bulmazdı en azından daha net çizgi olurdu. bence negatif :(

Testte bir sıkıntı yoksa ben de gördüm

Kızlar merhaba, adetim 8 gün gecikti. Geç döllenmeden şüpheleniyordum. Teste bir bakar mısınız acaba hayalet bir çizgi var mı? Yoksa artık çok bakmaktan o çizgiyi ben zihnimde mi oluşturuyorum ☹️ Yardımcı olursanız çok sevinirim Eki Görüntüle 3125919
8 günlük gecikmede kırmızı bir çizgi çıkardı.

Gecikme için doktora gidin derim hamilelik yoksa kist vs olabilir.

Kızlar merhaba, adetim 8 gün gecikti. Geç döllenmeden şüpheleniyordum. Teste bir bakar mısınız acaba hayalet bir çizgi var mı? Yoksa artık çok bakmaktan o çizgiyi ben zihnimde mi oluşturuyorum ☹️ Yardımcı olursanız çok sevinirim Eki Görüntüle 3125919
Negatif görünüyor canım ama üzülme bir sonraki ay güzel haberi alırsın inşllah 🌸

Birer gün arayla yaptım testleri hayalet çizgi hepsinde de görüyorum lütfen bakar mısınız uzmanlar :) hayalet çizgi görebilenler

Eklentiler

• D8B36463-B12F-4BB9-A1B9-08090917B82B.webp
    D8B36463-B12F-4BB9-A1B9-08090917B82B.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 405
Bende göremedim ama hamile misiniz belli oldu mu

Back
X