Hayalet çizgi bakar mısınız?

nonpriella

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2024
21
5
6
25
Kızlar selam. 4 Ekim de ovitrelle oldum, 5-6-7 ekimde ilişki oldu. Normalde yarın kan vereceğim, doktorum öyle söyledi iğneden sonra 14. Gün diye. Bugün dayanamadım gün içinde idrar testi yaptım, sonuç aşağıdaki gibi çıktı. İncecik bir çizgi görüyorum. Sonuç zaten yarın belli olacak ama yine de size de atmak istedim. Hayalet çizgiyi görüyor musunuz?

Eklentiler

• IMG_9095.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_9114.webp
    64,9 KB · Görüntüleme: 59
sondakinde bir ince var gibi ama önce kanda çıkar ben idrar testine fazla güvenmiyorum benim 2 defa pozitif çıkmıştı kan negatif ti

sondakinde bir ince var gibi ama önce kanda çıkar ben idrar testine fazla güvenmiyorum benim 2 defa pozitif çıkmıştı kan negatif ti
Dogru soyluyorsunuz yarın verecegim ama insan kendini hazırlamaya calısıyor her seye.. ilk defa gozumle incecik hayalet gibi de olsa boyle bir cizgi gordum, bir umit

Dogru soyluyorsunuz yarın verecegim ama insan kendini hazırlamaya calısıyor her seye.. ilk defa gozumle incecik hayalet gibi de olsa boyle bir cizgi gordum, bir umit
aynen öyle canım bir umut diyor insan anlıyorum seni çok iyi ama kan ver bende pazartesi vereceğim

Pozitif olsaydı daha koyu cıkardı ,

Hayırlı akşamlar adet günüme 3 gün var kaset ve erken gebelik testi yaptım ikisi de silik cizgi cikti catlatma ignesinin 12. Gunundeyim iğnenin 8. Gunu testim negatif cikti iğnenin etkisine geçmiş oluyor böyle olan varmi fotoğraf ekledim baakarmisiniz

Buraya atınca kalitesi dusuyir normalde daha net

Eklentiler

• IMG-20251017-WA0087.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG-20251017-WA0084.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 28
  • 20251017_173714.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…