- Emoji Skoru
- 2.491
- Puanlar
- 48
Evet testlerin markası nekızlar benimde adetime 4 gün kala bu şekilde çıktı bebiş var mıdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet testlerin markası nekızlar benimde adetime 4 gün kala bu şekilde çıktı bebiş var mıdır
2 tane pembeli olanlar awox mu eğer awoxsa hamilesinizkızlar benimde adetime 4 gün kala bu şekilde çıktı bebiş var mıdır
Üstteki awoks alltaki bebe time2 tane pembeli olanlar awox mu eğer awoxsa hamilesiniz
Hamilesiniz kan verin netleşsin adete 4 gün varmış zaten bariz pozitif görünüyorÜstteki awoks alltaki bebe time
Gebeyim canım 47.56 adetime 4 gün varken öğrendimHamilesiniz kan verin netleşsin adete 4 gün varmış zaten bariz pozitif görünüyor
Yaaaa bak ne dedim hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahGebeyim canım 47.56 adetime 4 gün varken öğrendim![]()
İnşallah Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah değer yükselir ama doktor yükselir dedi adetten önce güzel değer dediYaaaa bak ne dedim hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
MerhabaYaaaa bak ne dedim hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Markası awoxMerhaba
Benim de adetime 6 gün var testim bu şekilde çıkıyor var mıdır sizce ya da kimyasal olma ihtimali var mıdır ?
Test markası önemli cnmKızlar benim testime de bakar mısınız adete 5 gün var silik görüyorum incecik
Var gibi gözüküyor benim awoxlar erken gebelik testleri mor renk sizinki normal testmi?Markası awox
Adetiniz daha geçmemiş ki kimyasal demek için çok erken ama pozitif testin kan verin en iyisi hayırlı olsunMarkası awox
Amin çok teşekkür ederimAdetiniz daha geçmemiş ki kimyasal demek için çok erken ama pozitif testin kan verin en iyisi hayırlı olsun![]()
Prodoctor canımTest markası önemli cnm
Hamile misiniz ? Sonuç belli mi. Ben de prodoctor yaptım bariz belli ama başka testte bu kadar belli değilProdoctor canım
Hayır değilmişim sizdeki daha belirgin başka testte de varsa kan verin benceHamile misiniz ? Sonuç belli mi. Ben de prodoctor yaptım bariz belli ama başka testte bu kadar belli değil
Merhaba siz hamile misiniz acaba?Hamile misiniz ? Sonuç belli mi. Ben de prodoctor yaptım bariz belli ama başka testte bu kadar belli değil