Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet vallahi çok korkuyorum , insaallah hersey yokunda gider . Bugün 3. Günüm gecikmenin .
Geçen sefer kimyasallarda hiç bu şekilde bilmediğim için takip etmemiştim . Çok teşekkür ederim Size
Merhaba hayırlı olsun hamileliğiniz umarım her şey yolundadır ben de geçen ay kimyasal geçirdim şimdi inanılmaz bel kaşık argın var her an regl olacağım gibi siz idrar testi yapmaya ne zaman başladınız ve yaptığınız test erken gebelik testi miydi
Merhaba hayırlı olsun hamileliğiniz umarım her şey yolundadır ben de geçen ay kimyasal geçirdim şimdi inanılmaz bel kaşık argın var her an regl olacağım gibi siz idrar testi yapmaya ne zaman başladınız ve yaptığınız test erken gebelik testi miydi
Merhabalar , Teşekkür ederim suan için yolunda hersey , 5 ayimiz bitti çok şükür . Bundan öncesinde iki defa üst üste kimyasal gebelik geçirdim . Ben idrar testini adetim 5 gün geçtikten sonra yaptım ve normal testti . silik çıktı erken gebelik testi değil . Hiç kimseye bahsetmeden doktora da gitmedim iki günde bir ara ara tekrarladim . Koyuya gittiğinden emin olduktan sonra da kan verdim . Eczaneden almıştım 20 TL idi galiba . Geç oldu kusura bakmayın cevabım şimdi gördüm yazdığınızı , umarım sizler için de en güzel hayırlı haber tez vakitte gelir.
Bu arada kimyasaldan sonra bende bir defa son regl gördüm ama dediğiniz gibi inanılmaz bir ağrı yaşadım . Sonraki ay hamile olduğumu öğrendim . Öğrendiğim zaman da yine regl olacakmışım gibi her an kasiklarimda ağrı vardı hafif ama oldum olacağım diyordum hep . Olmadım çok şükür tutunma ağrılarımız sanırım . Hafif tek taraflıydı ağrım . Bu arada gecikmeden 3. Günümde yapmışım eski yazılarıma baktım da . Normal test
Kızlar merhaba adetime 5 gün var kaset testlerde gebelik testi yaptım sanki hayalet bir çizgi gördüm sizde görebiliyormusunuz sizce hamilelik olabilirmi