Hayalet çizgi gebelik var mı

Yasminnkyrn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2022
55
4
6
24
Arkadaşlar 25 inde yumurtlama testi yaptım anında çift çizgi gördüm belirtimde vardı toplam üç gün çift çizgi gördüm sonraki gün yaptım negatifti dün test yaptım ve bu sabah yaptım silik çizgi çıkıyor hamile olabilirmiyim altaaki dün gece yaptığım test üstteki sabah yaptığım
IMG_20230805_121845.webp

Adetim düzensiz ama iki ay önce soğan suyu içtim düzenli o düzene koydu hesabıma göre en geç bir haftaya olmalıyım takribi aynı zamanda glifor ve folik asit kullanıyorum bir görsel daha var ekliyim Eki Görüntüle 3282674
Var gibi gözüküyor canım alabilirsen bi erken gebelik testi alıp yapar mısın onda kesin cıkıyor buradan emin olamadım

C
Dün akşam saatlerinde yaptım negatif yani o çizgi bile yoktu bu sabah yaptım demin yine çok hafif silik bir çizgi çıktı hangisine inanacağımı şaşırdım
Canım sen en iyisi erken gebelik testi yap o daha net ve güzel sonuç verir

Arkadaşlar 25 inde yumurtlama testi yaptım anında çift çizgi gördüm belirtimde vardı toplam üç gün çift çizgi gördüm sonraki gün yaptım negatifti dün test yaptım ve bu sabah yaptım silik çizgi çıkıyor hamile olabilirmiyim altaaki dün gece yaptığım test üstteki sabah yaptığımEki Görüntüle 3282624
Benimde silik çıkmıştı aynı böyle ertesi gün kan verdim. Bence kan ver bütün şüphelerin gider.

Laboquick kaset test büyük ihtimalle evet gebelik var hayırlı olsun

Dün akşam saatlerinde yaptım negatif yani o çizgi bile yoktu bu sabah yaptım demin yine çok hafif silik bir çizgi çıktı hangisine inanacağımı şaşırdım
Çünkü akşamaa kadar su yemek vb tukettigimiz için idrara geçen HCG hormonu da az olduğundan test algiliyamiyor ama sabah ilk idrarsa hormon daha yoğun olduğu için test algılıyor bu yüzden ilk idrar tavsiye ediliyor

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-06-12-01-24-844_com.meetyou.intl.webp
    Screenshot_2023-08-06-12-01-24-844_com.meetyou.intl.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 278
Bu testin rengi bi değişik çıkmış ama bence git kan ver bir saate çıkıyor sonuç

Bu benim ilk öğrendiğim test adetime bir hafta kala
Ya çok sevindim hayırlı olsun 💕 ben çok küçük bir ilçede oturuyorum ve herkes birbirini tanır kan vermek son son seçeneğim çünkü babamda zamanın da sağlık kurumunda çalıştığı için herkes biliyor kim olduğumu yoksa bile gebelik var diye etrafa yayıyorlar onun için kanda hemen vermek istemiyorum ama yaptığım testteki kutunun üstünde şu yazıyor

Back
X