- 21 Ağustos 2022
- 55
- 4
- 6
- 24
- Konu Sahibi Yasminnkyrn
Sonuç bu e bu olmlumu şimdi Google farklı söylüyor iki değeriHadi hayırlısı bekliyoruz haberini![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuç bu e bu olmlumu şimdi Google farklı söylüyor iki değeriHadi hayırlısı bekliyoruz haberini![]()
Sonuç bu canım ne demek yaniBence 2 gün sonra gitmelisin
Tebrik ederim inşallah herşey yolunda gider 50 çıkmış değerin yani hamilesinSonuç bu e bu olmlumu şimdi Google farklı söylüyor iki değeri
Gerçekten miiTebrik ederim inşallah herşey yolunda gider 50 çıkmış değerin yani hamilesin![]()
Aynen kuzum basliycam tekrar glifora bakalim dualarinda bizleri de eksik etme kuzumRica ederim canım ne demekvalla banada doktor miyomun var demişti hatta bende ultrasyondan gördüm soğan suyundan sonra kistin var dedi belki bende de kiste sebep oldu anlamadım bende ama ben 10 gün yaptım korkudan birşey olur diye sonra işte yoğun bir kanama geçirdim artık iyi birşeymiydi kötü mü bende bilmiyorum.ama tabiki sen birdaha tekrarlalama .yumurtlama gününü yakala ve gliforu elinden geldiğince yakala Allah'ın izniyle olur
![]()
İki gün sonra bi daha kan verirsin doktor değer artışına bakıyor. Hadi hayırlı olsun inşallahGerçekten mii
Doktorun yanına gitmedim direk sonuca kendim baktım zaten kadın doğuma değil dahiliyeye gittim çok teşekkür ederim herşey içinİki gün sonra bi daha kan verirsin doktor değer artışına bakıyor. Hadi hayırlı olsun inşallah![]()
Aynen kuzum basliycam tekrar glifora bakalim dualarinda bizleri de eksik etme kuabbim
Rabbim en güzel hayırlı vakitte en güzelini versin gönlüne göre inşallah dualarımda olcaksın inşallahAynen kuzum basliycam tekrar glifora bakalim dualarinda bizleri de eksik etme kuzum
Amin kuzumRabbim en güzel hayırlı vakitte en güzelini versin gönlüne göre inşallah dualarımda olcaksın inşallah![]()
Canım birşey sormak istiyorum şimdi kanda bu değer çıktıysa takribi kaç haftalıktır birde yarın kadın doğum doktoruna gidersem ulturasyonda belli olurmu sence yaİki gün sonra bi daha kan verirsin doktor değer artışına bakıyor. Hadi hayırlı olsun inşallah![]()
Haftası Adetine göre hesaplanıyor. 5 haftalıken kese görmeye çağırıyor doktor. Son adetin ne zamandıCanım birşey sormak istiyorum şimdi kanda bu değer çıktıysa takribi kaç haftalıktır birde yarın kadın doğum doktoruna gidersem ulturasyonda belli olurmu sence ya
6 temmuzda adet olmuşum 11 temuzdada bitmiş adetimHaftası Adetine göre hesaplanıyor. 5 haftalıken kese görmeye çağırıyor doktor. Son adetin ne zamandı
O zaman şuan 4 haftalık hamilesin haftaya doktora gidersen kese görebilirsin ama bi daha kan vermelisin doktor beta artışına da bakıyor.6 temmuzda adet olmuşum 11 temuzdada bitmiş adetim
Sonuç noldu testlerde bende çok merak ettim benimkide benim adetim 5 gün gecikti negatif çoktı bugün 10. Gün bende denedim malesef hala böle çözemediYa çok sevindim hayırlı olsunben çok küçük bir ilçede oturuyorum ve herkes birbirini tanır kan vermek son son seçeneğim çünkü babamda zamanın da sağlık kurumunda çalıştığı için herkes biliyor kim olduğumu yoksa bile gebelik var diye etrafa yayıyorlar onun için kanda hemen vermek istemiyorum ama yaptığım testteki kutunun üstünde şu yazıyor
Merhaba ben hamileydim testte görünüyordu kan sonucunda da belliydi bulunduğum yerde gittiğim doktor birşey demedi sonra ben merkeze özel hastaneye gittim ve bebek tüpün kanalına yerleşmişti kalp atışını bile duydum ama yanlış yere yarleşmişti sonra acil şekilde ameliyata alındım benSonuç noldu testlerde bende çok merak ettim benimkide benim adetim 5 gün gecikti negatif çoktı bugün 10. Gün bende denedim malesef hala böle çözemedi