- 12 Nisan 2022
- 52
- 38
- 3
- 36
- Konu Sahibi kartalmavi
Biliyorum bana yok gibi geliyor .BAT 16 Ağustos ama erken gebelik testi ile belki çıkar dedim .sizce var mı ? İnsan çok isteyince görmek istiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi yumurtlama ne zaman olduBiliyorum bana yok gibi geliyor .BAT 16 Ağustos ama erken gebelik testi ile belki çıkar dedim .sizce var mı ? İnsan çok isteyince görmek istiyor.Eki Görüntüle 3111615
Ben göremedim ne yazıkkiBiliyorum bana yok gibi geliyor .BAT 16 Ağustos ama erken gebelik testi ile belki çıkar dedim .sizce var mı ? İnsan çok isteyince görmek istiyor.Eki Görüntüle 3111615
2 diyor telefondaki uygulamaya göreVar gibi yumurtlama ne zaman oldu
Teşekkür ederim yorum için yok ise çok heveslenip üzülmek istemiyorum ben de bana da yok gibi görünüyorBen göremedim ne yazıkki
Bişey var gibi ama kuruma çizgisi mi emin olamadım
İlk idrarla yarın veya iki gün sonra bidaha yapın ozaman netleşirTeşekkür ederim yorum için yok ise çok heveslenip üzülmek istemiyorum ben de bana da yok gibi görünüyor
Üstünden 9 gün geçmiş bence testi ilk idrarla tekrarlamak da fayda Rabbim nasip etsin inşallah2 diyor telefondaki uygulamaya göre
Erken gebelik de çıkmadı olmamıştır diye düşünüyorum ama 16sında denicem artık sağolİlk idrarla yarın veya iki gün sonra bidaha yapın ozaman netleşir
Aminnn inşaallah sağlıkla kucağıma alayımÜstünden 9 gün geçmiş bence testi ilk idrarla tekrarlamak da fayda Rabbim nasip etsin inşallah![]()
Rica ederim dilerim gönlünüzce olur herseyErken gebelik de çıkmadı olmamıştır diye düşünüyorum ama 16sında denicem artık sağol![]()
İnşallahAminnn inşaallah sağlıkla kucağıma alayımÇok sağol teşekkür ederim
Sağol canım Allah bilir zamanını en hayırlısıyla versin sağlıkla gelsin inşaallah duam bıİnşallahumudumu kesmiştim artık hiç çocuğum olmayacak gibi düşünürken rabbim nasip etti testte gördüğüm çift çizgiye bile inanmadım kan vereyim yanlış bu test dedim kan da çıktı yine inanmadım. Rabbim nasip etti çok şükür hepsi imtihan sabırlı ol rabbim bebeğinle mükafatlandirsin inşallah
Amin inşallahSağol canım Allah bilir zamanını en hayırlısıyla versin sağlıkla gelsin inşaallah duam bı