Gebeliğe Hazırlık Hayalet çizgi hamilemiyim yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mens23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2025
6
1
1
28
IMG_9434.webp

Bir kaç gündür yaptığım testler adetimi iki gün var bel ağrısı sancı akıntım var göğüslerim şiş heran adet olacakmışım gibi sizce birşey var mı bir yaptığım teste nagatif çıktı

Bir kaç gündür yaptığım testler adetimi iki gün var bel ağrısı sancı akıntım var göğüslerim şiş heran adet olacakmışım gibi sizce birşey var mı bir yaptığım teste nagatif çıktı
Bu testlere göre var kan verin en iyiisis

10 dk sürmedi böyle çıkması ama dün akşam bir tane daha yaptım çıkmadı çizgi hasta alacak gibi ara ara gelen sancım var akıntımda çok fazla sabah uyandığım da bek ağrım oluyor sonra geçiyor
Hangi marka bu testler. Artımed ise yalancı pozitif oluyor. Çizgiler de çok net bu arada, kuruma çizgisine benzemiyor. Predictor ya da laboquick test alabilirseniz onları da deneyin. Güvenilir testler bunlar

Hangi marka bu testler. Artımed ise yalancı pozitif oluyor. Çizgiler de çok net bu arada, kuruma çizgisine benzemiyor. Predictor ya da laboquick test alabilirseniz onları da deneyin. Güvenilir testler bunlar
Teşekkür ederim markasını hatırlamıyorum şuan kutusunu attım pembe renktir kutusu

Back
X