- 7 Mart 2024
- 104
- 40
- 18
- Konu Sahibi Tazeanne77
-
Gölge var gibi ama beklemiş test mi ?Ay hanımlar bir bakın psikolojik mi yoksa gerçekten hayalet çizgi var mı eşimle biz karanlıkta gördük
Hayır ilk 10 dk içinde olduGölge var gibi ama beklemiş test mi ?
Elinizde başka test varsa yarın sabah ilk idrarla yapın beta çok hızlı arttığı için varsa belirginleşirHayır ilk 10 dk içinde oldu
ne kadar var adetinize çok hafif var ama kuruma mı hemen mi çıkmış anlayamadım ama adetiniz gecikince kan verin hemen daha iyi olur strese girmeyinAy hanımlar bir bakın psikolojik mi yoksa gerçekten hayalet çizgi var mı eşimle biz karanlıkta gördük
Adete 5 gün var .femara ve çatlatma iğnesi kullandım eğer döllenme olduysa çıkar diye düşünüyorumne kadar var adetinize çok hafif var ama kuruma mı hemen mi çıkmış anlayamadım ama adetiniz gecikince kan verin hemen daha iyi olur strese girmeyin
evet erken gebelikte ama bu sürede yumurtlama tarihinizin üstünden en az 14 gün geçmesi lazım ki net sonuç oluşsun ama inş vardırAdete 5 gün var .femara ve çatlatma iğnesi kullandım eğer döllenme olduysa çıkar diye düşünüyorum
İşte bu süreçte günler yıl gibi geçince ister istemez testler yapıyoruz ,birkaç gün geçsin bakalım inşallah vardırevet erken gebelikte ama bu sürede yumurtlama tarihinizin üstünden en az 14 gün geçmesi lazım ki net sonuç oluşsun ama inş vardır
strese girmeyin diye söyledim bn güzel düşünüp hissedin siz Allah kalbinize göre versinİşte bu süreçte günler yıl gibi geçince ister istemez testler yapıyoruz ,birkaç gün geçsin bakalım inşallah vardır
Biliyorum çok teşekkür ederimstrese girmeyin diye söyledim bn güzel düşünüp hissedin siz Allah kalbinize göre versin
Evet çizgi var ama iğne etkisi de olabilir erken yapmışsınızAdete 5 gün var .femara ve çatlatma iğnesi kullandım eğer döllenme olduysa çıkar diye düşünüyorum
SONUCUNUZ NE OLDU ACABA ?Biliyorum çok teşekkür ederim
Pozitif gibi duruyor beta takibi yapıyorumSONUCUNUZ NE OLDU ACABA ?
YAA ÇOK SEVİNDİM. BENDE FEMARA VE ÇATLATMA KULLANDIM DAHA 7 GÜNÜM. BELİRTİLERE NE ZAMAN BETA ARTIYOR ONU ARAŞTIRIYORUM. ADETİN KAÇINCI GÜNÜ KAÇ ÇIKTI BETA ?Pozitif gibi duruyor beta takibi yapıyorum
Benim bugün adet günüm henüz çok yeni bi şey belli değil.netleşince size uzun uzun yazarım .iğneden sonraki 12.gün baktırın bende hiç belirti yok kimyasal olmasından korkuyorumYAA ÇOK SEVİNDİM. BENDE FEMARA VE ÇATLATMA KULLANDIM DAHA 7 GÜNÜM. BELİRTİLERE NE ZAMAN BETA ARTIYOR ONU ARAŞTIRIYORUM. ADETİN KAÇINCI GÜNÜ KAÇ ÇIKTI BETA ?
İnşallah sağlıkla ilerler. Oyle düşünme hiç belirti olmayabiliyor. 15 gün den sonra kan tahlili düşünüyorum. Evde erken gebelik testim var onunla takip edeceğim bikac gün koyulasirsa vardır.Benim bugün adet günüm henüz çok yeni bi şey belli değil.netleşince size uzun uzun yazarım .iğneden sonraki 12.gün baktırın bende hiç belirti yok kimyasal olmasından korkuyorum
Ben 11.gün gölge gibi bişi gördüm 12.günde de gördüm öyle kan verdim 27 çıktıİnşallah sağlıkla ilerler. Oyle düşünme hiç belirti olmayabiliyor. 15 gün den sonra kan tahlili düşünüyorum. Evde erken gebelik testim var onunla takip edeceğim bikac gün koyulasirsa vardır.
10 GÜNDEN SONRA ARTMAYA BAŞLIYOR O ZAMAN. BİR SONRAKİDE KATLANARAK ARTAR İNŞALLAH.Ben 11.gün gölge gibi bişi gördüm 12.günde de gördüm öyle kan verdim 27 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?