Hayalet cızgı lutfen bakın

sevimli _tavsan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2025
19
4
1
24
Arakadaslar bugun adet olmam lazımdı ama olmadım 6 gun önce de adet oldum sandım bır kac saat kanamam oldu kesıldı ılk defa basıma geldı ertesı gun az bısı oldu kanama oldu daha olmadı bır ıkı gun sonra kahverengı akıntım oldu hala oluyor ara ara peceteyle sılınce felan gelıyor hamılelık varmı sızce bakar mısınız testıme bugun de bel agrısı hafıf karın kasık agrım var boyle sızce hamılemıyım testı bugun yaptım kanamadan sonra yaptım negatftı bugun yapınca hayalet cızgı gıbı bısı var ben mı yanılıyorum

Eklentiler

• 1000031870.webp
    1000031870.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 76
  • 1000031867.webp
    1000031867.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 73
Arakadaslar bugun adet olmam lazımdı ama olmadım 6 gun önce de adet oldum sandım bır kac saat kanamam oldu kesıldı ılk defa basıma geldı ertesı gun az bısı oldu kanama oldu daha olmadı bır ıkı gun sonra kahverengı akıntım oldu hala oluyor ara ara peceteyle sılınce felan gelıyor hamılelık varmı sızce bakar mısınız testıme bugun de bel agrısı hafıf karın kasık agrım var boyle sızce hamılemıyım testı bugun yaptım kanamadan sonra yaptım negatftı bugun yapınca hayalet cızgı gıbı bısı var ben mı yanılıyorum
Kaçıncı dakikada çıktı bir de hangi marka. Kaset testler hassas değil pek normalde çıktıysa ilk dakikalarda var gibi duruyor 🥰

Ay öyle demeyin ya. Anlıyorum süreç zor yorgunsunuz muhtemelen ama hayırlısını dileyin. Yarın sabah tekrar bi yapın atın bakalım
2 bucuktan sonra yaparım anca testı suan elımde yok esım gelırken alacak hayırlısı tabı de korkuyorum canım ya hayalım uc cocuk ıstıyorum ama daha erken 5 yıl sonra felan dusunuyorum

2 bucuktan sonra yaparım anca testı suan elımde yok esım gelırken alacak hayırlısı tabı de korkuyorum canım ya hayalım uc cocuk ıstıyorum ama daha erken 5 yıl sonra felan dusunuyorum
Haklısın haklısın anlıyorum dur bakalım yanılıyorumdur belki yani ben pembe çizgi görüyo gibiyim ama bak bir arkadaş görmemiş mesela

O zaman ihtimal var diyebilirim kaset testler pek yaniltmiyor bazı markalar dışında. Albi markadan ben hiç yanlış sonuç görmedim... İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız

Back
X