Hayalet çizgi uzmanları lütfen yorum

mirasanne

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2022
1.512
1.046
63
33
Kızlar henüz adetime 10-11 gün var önceki ay 5+2 de kimyasal gebelik yaşadım. (Aşılama ile) Şimdi durum bu.
Doğum günümde yapmayı düşünüyordum kardeşimle heveslenip yaptık çok ama çok silik fotoda daha az belli oluyor ama sizlerin yorumları benim için çok kıymetli lütfen görüyorsanız/görmüyorsanız yazarmısınız?
Sat üzerinden 24 gün geçti.

Eklentiler

• IMG_20230728_120455.webp
    IMG_20230728_120455.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 257
Eğer kuruma çizgisi değilse belli belirsiz bi çizgi görüyorum. Bi kan verseniz?

Çizgi var ama bu test hsts veriyor

Nasıl hata veriyor kuzum ? Geçen ayki hamileliğimide bu test ile öğrenmiştim hatta silik çizgiydi oda, kız kardeşimede yaptık hiç çizgi çıkmamıştı.
Lh ve Hcg aynı proteinden oluşuyor erken gebelik testleri de en düdüğünü tespit ederim derken lh tespit edebiliyor

Lh ve Hcg aynı proteinden oluşuyor erken gebelik testleri de en düdüğünü tespit ederim derken lh tespit edebiliyor
Lh üzerinden çok geçti çatlama gerçekleşti takibini yaptım. Lh testi HCG ölçmez, HCG de lh ölçmez ki? Bende farklı bir sorun oluşuyor yalancı ikinci çizgi oluşuyor zannettim canım

Amiiin balım benim çok çok teşekkür ederim. Peki kimyasal gebelik üzerine ertesi ay hamilelik mümkün oluyor mu bu konuda fikrin varsa öğrenmek çok isterim 🥰
Evet oluyor. Kimyasal gebelik düşük bile sayılmadığı için herşey mümkün.

Selam canım🥰🥰

Adetine 10 gün varmış. Geçen ayki acı tecrübenden dolayı bu sefer acele etmemeni öneririm.

En azından adetine bir iki gün kala kan verirsen kesin sonucu alırsın zaten.

Dün 1.5 ay önce evlenen bir tanıdığımın hamile olduğunu duydum. İçim bir tuhaf oldu 🥹

Rabbim bizede hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🤲🏼

Ahhhh çok çok mutlu oldum şuan canım çok teşekkür ederim ♥️♥️♥️♥️
Ne kadar zor ve zamanın geçmek bilmediğini biliyorum. 5 yıl sonra hamile kalmış biri olarak Rabbim hayırlısıyla tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah. Olacak sadece buna inan. 20 aylık kızım var ve 25 haftalık da hamileyim. İnan bana ikiside mucize bir şekilde oldu hiç beklemediğimiz anda. Allah ol derse herşey olur. Kalbini ferah tut strese girme. 🥰🥰🥰

Selam canım🥰🥰

Adetine 10 gün varmış. Geçen ayki acı tecrübenden dolayı bu sefer acele etmemeni öneririm.

En azından adetine bir iki gün kala kan verirsen kesin sonucu alırsın zaten.

Dün 1.5 ay önce evlenen bir tanıdığımın hamile olduğunu duydum. İçim bir tuhaf oldu 🥹

Rabbim bizede hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🤲🏼
Kesinlikle kuzum bu defa kan için asla acele etmeyeceğim çünkü 1 kere kanda öğrenince hergün merak eder hale geliyorum.. hatta bu defa tamamen kopkoyu iki çizgi görene kadar vermemeyi düşünüyorum. Gerçi 1 ağustosta tekrar Dr görüşmem var tüp bebek merkezinde.
Ne kadar güzel birşey benim hep hayalim kalabalık çok çocuklu aileydi ama nasibim böyleymiş diyorum.. kendim 2 kardeş olduğum için üzülüyordum çok o zamanlardan beri gelen istek ve hayaldi bu ama..
Herkes mucizesine kavuşsa dünya çok güzel bir yer olsa tüm kötülükler kalksa keşke dünya üzerinden..

Ne kadar zor ve zamanın geçmek bilmediğini biliyorum. 5 yıl sonra hamile kalmış biri olarak Rabbim hayırlısıyla tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah. Olacak sadece buna inan. 20 aylık kızım var ve 25 haftalık da hamileyim. İnan bana ikiside mucize bir şekilde oldu hiç beklemediğimiz anda. Allah ol derse herşey olur. Kalbini ferah tut strese girme. 🥰🥰🥰
Değil mi çok zor.. benimde 6. Yılda oldu deneme sonuçları ama onda da kimyasal oldu malesef..
Bu defası için sabırlıyım nedenini bilmediğim şekilde. Normalde bu çizgiyi görür görmeş koşar hastaneye kan verirdim ama geçen ay gerçekten fazlası ile üzüldüm içim parçalandı üzüntüden bu ay sabırlı olacağım. Zaten olmazsa da önümüzdeki ay tüp bebeğe geçiyorum herşeyin hayırlısı diyorum canım . Maşallah bebeklerine Allah her anne baba olmak isteyen güzel kalpli, merhametli insanların kucağını doldursun İnşallah.
Umudum var stresimde epey azaldı herşey güzel olacak 🌸♥️

Back
X