Hayalet çizgi var mı? Gebelik olabilir mi?

momtobe27

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2021
61
105
13
Merhaba kızlar prodoctor marka gebelik testi. Dün yine silik çıkmıştı bugün de silik bir çizgi görüyorum sizce olabilir mi? İki dk içerisinde çıktı.

Eklentiler

• 7CA9C8C8-6D8D-482F-9108-F2276132ABA5.webp
    41 KB · Görüntüleme: 635
  • 21094BEC-CE40-42F9-853A-765A709BB0B8.webp
    84,3 KB · Görüntüleme: 733
4 gün var canım.Daha öncede yaşamıştım bunu ama baska markayla da dün yapmıştım ondada böyle silik çizgi var gibiydi onunda markası awox’tu o yüzden bi umut geldi

Merhaba kızlar prodoctor marka gebelik testi. Dün yine silik çıkmıştı bugün de silik bir çizgi görüyorum sizce olabilir mi? İki dk içerisinde çıktı.
Bu cevabı kendim için yıllardır beklediğimden konu başlığını görünce hemen bakmak istedim. Bence çizgi var canım, umuyorum pozitifsindir

Bende 4. Gün önce böyle çıktı 2 gün sonra yaptım silik kırmızı çıktı bugün hamile olduğumu öğrendim

Eklentiler

• CF06B5CD-968F-4B06-80CB-F640C61ECC94.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 561
Ya benımde boyle cıktı sizinki ile aynı marka adetıme 2 gün vardı bugun yıne yaptım dayanamadım prodıctor aldım ama onda tek çizgi çıktı hangisini güveneyim bilemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…