Gebeliğe Hazırlık Hayalet çizgi var mı sizce?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ciciogretmen

Annelik hasretiyle yanan birisi..
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
349
200
23
Arkadaşlar merhaba,anne olmayı çok istiyorum yaklaşık 2 ay önce hamile olduğumu öğrenmemle düşük yapmam bir oldu.. şimdi test yaptım,gözlerim öyle görmek istediği için mi bilmiyorum ama hayalet çizgi görüyorum. Yanılıyor muyum bir de siz bakar mısınız? Hiç çizgi yok mu :KK42:
İkisi de aynı test birinde kabından çıkardım.
Bir de adet günümü 4 gün geçti.

Eklentiler

• IMG_3268.webp
    IMG_3268.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 368
  • 20210620_221313.webp
    20210620_221313.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 364
Ben göremedim. 2 aydır mı deniyorsunuz? Eğer öyleyse çok erken daha üzülme. Daha fazla zaman geçtiyse eğer hormon değerlerine, tüplerinin açıklık durumuna baktır bence.
Yok hayır,3 senedir deniyoruz.. tüm tahlillerim yapıldı rahim filmim çekildi. Sorun yok. Eşimde de sorun yok. Ama olmuyo.. bi ara aylarca düzenli çatlatma iğnesi de oldum yine olmadı. Son 5 6 aydır tamamen bıraktım herşeyi çok bunaldım. Ne ilişki gününe dikkat ettim ne ilaç ne iğne hiçbiri yoktu. Martta hamile olduğumu öğrendim. Ama kanamam vardı. Meğer düşük başlamış zaten. Hcg az artıyodu doktor kimyasal dedi.. o kanamayla da düştü zaten maalesef..
Şimdi adet gecikti,o hamileliğimdeki gibi belirtiler de vardı,umutlanmıştım.. kısmet değilmiş o zaman,çok teşekkür ederim :KK42:

Yok hayır,3 senedir deniyoruz.. tüm tahlillerim yapıldı rahim filmim çekildi. Sorun yok. Eşimde de sorun yok. Ama olmuyo.. bi ara aylarca düzenli çatlatma iğnesi de oldum yine olmadı. Son 5 6 aydır tamamen bıraktım herşeyi çok bunaldım. Ne ilişki gününe dikkat ettim ne ilaç ne iğne hiçbiri yoktu. Martta hamile olduğumu öğrendim. Ama kanamam vardı. Meğer düşük başlamış zaten. Hcg az artıyodu doktor kimyasal dedi.. o kanamayla da düştü zaten maalesef..
Şimdi adet gecikti,o hamileliğimdeki gibi belirtiler de vardı,umutlanmıştım.. kısmet değilmiş o zaman,çok teşekkür ederim :KK42:
Ya, rabbim inşallah sevinç gözyaşları nasip etsin sana sıkma canını. Dur bakalım psikolojiktir belki, bi yardım mı alsan acaba?

Amin :dua: kafaya takmayım diyorum ama ister istemez her adet yaklaşırken heyecanlanıyorum umutlanıyorum.. hayırlısı olsun ne diyeyim..
Bilmez miyim, tüp bebek annesi olacağım bende nasipse. Her ay ağlamayı, hamile haberi alınca insanın içini kemiren kurdu çok iyi bilirim. Gerçekten takmamak lazım ama ben beceremedim. İmkanım olsa yardım almak isterdim. İnşallah test yanlıştır, güzel haberi bu ay alırsın 🤲 Değilse de hayırlısı nasılsa ne ise rabbim onu nasip etsin inşallah

Bilmez miyim, tüp bebek annesi olacağım bende nasipse. Her ay ağlamayı, hamile haberi alınca insanın içini kemiren kurdu çok iyi bilirim. Gerçekten takmamak lazım ama ben beceremedim. İmkanım olsa yardım almak isterdim. İnşallah test yanlıştır, güzel haberi bu ay alırsın 🤲 Değilse de hayırlısı nasılsa ne ise rabbim onu nasip etsin inşallah
İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza,sizin adınıza çok sevindim ❤ amin inşallah iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :KK51:

Arkadaşlar merhaba,anne olmayı çok istiyorum yaklaşık 2 ay önce hamile olduğumu öğrenmemle düşük yapmam bir oldu.. şimdi test yaptım,gözlerim öyle görmek istediği için mi bilmiyorum ama hayalet çizgi görüyorum. Yanılıyor muyum bir de siz bakar mısınız? Hiç çizgi yok mu :KK42:
İkisi de aynı test birinde kabından çıkardım.
Bir de adet günümü 4 gün geçti.
CAnım merhaba oncelıkle üzülme bnde cok ugraştim sonra int de gülbahar ölçü var onu izledim yazdım cok şükür de oldu şimdi 11 haftalık istersen bi yaz int bak

Back
X