- 23 Ekim 2023
- 295
- 56
- Konu Sahibi gebebebe12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya baya var sağlıkla kucağına alsın. Tabi netleştirmek adına kan vermesi doğru olurBu bir arkadaşımın testi gebelik var mıdır?
Freely markaMerhaba ben görüyorum çok silik bi çizgi var test hangi marka?
Sağlık ocağına mi verdiniz? Ya heveslenmekte istemiyorum ama bilemiyorum istemiyorum 4 Eylül bat . Sizin bat ne zamanBenim testimdeki çizgide çok silik markası artimed bu markanın yalancı pozitif çıkardığını duydum üzülmemek için beklentiyi düşük tutup kan verin sizde ben öyle yaptım yarın sonucu alacağım
Evet sağlık ocağında verdim yarın regl olmam gerekiyor benimSağlık ocağına mi verdiniz? Ya heveslenmekte istemiyorum ama bilemiyorum istemiyorum 4 Eylül bat . Sizin bat ne zaman
İnşallah gebelik vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ️Evet sağlık ocağında verdim yarın regl olmam gerekiyor benim
Amiiin inşallah canım yarın kan sonucumu paylaşırım :)İnşallah gebelik vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ️
Heycanla bekliyorum sonucuAmiiin inşallah canım yarın kan sonucumu paylaşırım :)
Bende verdim sabah bekliyorum sonucuuuEvet sağlık ocağında verdim yarın regl olmam gerekiyor benim
Yaaa sizin test sonucu nedir çizgiyi net gördünüz mü silik mi?Bende verdim sabah bekliyorum sonucuuu
İnşallah benm bugün çıkar diye ümit ediyorum takip ediyorum sürekli sistemden e nabıza anca yarın düşer ama.İnşallah hayırlı güzel haberler alırız yarın mutlaka haber vereliim
Sağlık ocağında doktor veriyi çekmeden e nabıza yansımıyormuş bende sürekli bakıyorum bir umut ama yüksek ihtimal sabah çıkmış olacakİnşallah benm bugün çıkar diye ümit ediyorum takip ediyorum sürekli sistemden e nabıza anca yarın düşer ama.
Aa öylemi yine erken öğrenirseniz haber verinn. Laboratuvar sisteminden bakıyorum. Gece bile öğrendiğim oldu