M Merve karaoglan Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 15 Mayıs 2026 Mesajlar 14 Emoji Skoru 2 Puanlar 1 Yaş 26 Perşembe 10:34 Konu Sahibi Konu Sahibi Merve karaoglan #21 EdaEE .!.: Bana da bakar mısınızz bata 5 gün kala gün içinde yaptım ve ilk 5 dakikada belirdi. Hepimizin gönlüne Genişletmek için tıkla...
EdaEE .!.: Bana da bakar mısınızz bata 5 gün kala gün içinde yaptım ve ilk 5 dakikada belirdi. Hepimizin gönlüne Genişletmek için tıkla...
M Merve karaoglan Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 15 Mayıs 2026 Mesajlar 14 Emoji Skoru 2 Puanlar 1 Yaş 26 Perşembe 10:35 Konu Sahibi Konu Sahibi Merve karaoglan #22 Canim testin pozitifmiymis merak ettim
M Merve karaoglan Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 15 Mayıs 2026 Mesajlar 14 Emoji Skoru 2 Puanlar 1 Yaş 26 Perşembe 10:36 Konu Sahibi Konu Sahibi Merve karaoglan #23 EdaEE .!.: Bana da bakar mısınızz bata 5 gün kala gün içinde yaptım ve ilk 5 dakikada belirdi. Hepimizin gönlüne göre olsun Genişletmek için tıkla... Testsin sonucu pozifmjydi daha sonra tekrar test yaptin mi
EdaEE .!.: Bana da bakar mısınızz bata 5 gün kala gün içinde yaptım ve ilk 5 dakikada belirdi. Hepimizin gönlüne göre olsun Genişletmek için tıkla... Testsin sonucu pozifmjydi daha sonra tekrar test yaptin mi
E EdaEE Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Mayıs 2026 Mesajlar 28 Emoji Skoru 8 Puanlar 1 Yaş 29 Perşembe 11:21 Konu Sahibi Konu Sahibi Merve karaoglan #24 Merve karaoglan .!.: Testsin sonucu pozifmjydi daha sonra tekrar test yaptin mi Genişletmek için tıkla... Yok değilmiş ne yazık ki sonrasında 2 ay çok kafaya taktım; testler, tarihler, takipler. Geleceği zamanı biliyordur diyerek bu ay biraz bıraktım bakalım
Merve karaoglan .!.: Testsin sonucu pozifmjydi daha sonra tekrar test yaptin mi Genişletmek için tıkla... Yok değilmiş ne yazık ki sonrasında 2 ay çok kafaya taktım; testler, tarihler, takipler. Geleceği zamanı biliyordur diyerek bu ay biraz bıraktım bakalım