- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Merve karaoglan
Ikinci gebelik istiyorum sanki var gibi yada ben yanlışmış goruyorum anlamadim sizde bakarmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdi yükledim foto bakarmisinizFoto yok
Simdi yükledim foto bakarmisiniz
Sizde gördünüz mü ayyy cok heyecanlıyım 2 gun sonra adet olmazsam tekrarliycam testiBuraya atınca görüntü kalitesi iyice gidiyor ama var gibi geldi bana da
Amin rabbim isteyen herkese nasip etsinBen de gördüm sanki ama tekrar edin hiç belli olmuyor testlerin sağı solu, Rabbim gönlünüzdekini hayırlı şekilde nasip etsin inşallah
Sizde gördünüz mü ayyy cok heyecanlıyım 2 gun sonra adet olmazsam tekrarliycam testi
Bebe timeEvet evet belli oluyor, markası neydi bu arada?
Evet gölge bir çizgi var kaç dakikada belirdi çizgi?Ikinci gebelik istiyorum sanki var gibi yada ben yanlışmış goruyorum anlamadim sizde bakarmisinizEki Görüntüle 3733997
5 10 dakika içinde oldu ama tekrar baktım kaybolduEvet gölge bir çizgi var kaç dakikada belirdi çizgi?
regl gününde tekrarlayın bence inşallah vardır varsa zatn daha belirgin bir şekilde çıkacaktır5 10 dakika içinde oldu ama tekrar baktım kayboldu
Insallah vardirregl gününde tekrarlayın bence inşallah vardır varsa zatn daha belirgin bir şekilde çıkacaktır
Bebetime ise vardır bende onla öğrendimInsallah vardir
Ben göremedim ama insallah vardir canim ama benimki dogru cikmadj ve bugun hasta oldum allah gönlümüze göre versinBana da bakar mısınızz bata 5 gün kala gün içinde yaptım ve ilk 5 dakikada belirdi. Hepimizin gönlüne göre olsun![]()
Amin insallah size deAmin en yakın zaman da nasip olsun size de