Hayalet çizgi varmı benmi öyle görüyorum 🥺

Hayalet çizgi

• Çizgi var

OY: 16 66,7%
  • Çizgi yok

OY: 8 33,3%

• Ankete Katılan
    24

1bal1kaymakannesi

❤️❤️❤️❤️
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
2.599
4.328
133
27
Merhabalar öncelikle rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşAllah Gelgelelim konuya Adetime 4 gün var bazı belirtiler sebebi ile öğleden sonra test yaptım bu ilk andan itibaren silik cizgi var gibi gördüm ama görmek istedigimide görmüş olabilirm birde test kuruyunca kayboldu sanki

Var gibi kan verin yada testi tekrarla

Benceede var ama 2 gün sonra tekrar idrar testi yap

Var gibi kan verin yada testi tekrarla
İki test vardı elimde ilkini sabah il idrarla yapmadım merakımdan ikincisinide dayanamayıp yaptım pesıne ilki bu fotodaki gibi hayaletti kuruyunca 1 saat sonra yok oldu sanki ikinci testte bisi cıkmadı en iyisi adet günümü beklemek ama sabrım kalmadı ikinciyi istiyoruz Aiiah nasip ederse 6 ay önce düşük yaptım hayırlısı inşAllah vardır

Muhtemelen var bu testler diğer testler gibi yanıltıcı olmuyor ben de bu testle aynı bu silikle öğrenmiştim. İnşallah gönlünüzce olur

Muhtemelen var bu testler diğer testler gibi yanıltıcı olmuyor ben de bu testle aynı bu silikle öğrenmiştim. İnşallah gönlünüzce olur
Amin inşAllah saolun yarın kan testı verıcem sabah daha kesin ve ugrstrcı olmaz diye dusunyorum aksama sonuc cıkar buraya yazacagım ınsAllah guzel seyler yazabilirim

Kızlar az önce attıgım il testi sabah idararımı yapıp öglene kadar beklettim oglen yapmıstım suan bi foto daha atıcma sabahtan belli su icmedim iki test almstm smdi bidaha idrarla test yaptm boyle cıktı daha koyu

Eklentiler

• IMG20211027140332.webp
    6 KB · Görüntüleme: 98
Icını çıkardığınız degil de, 2.attığınız da var
Ve bunda dha net silik tabii
Yani diğerine nazaran.
Hayırlısı olsun.

Icını çıkardığınız degil de, 2.attığınız da var
Ve bunda dha net silik tabii
Yani diğerine nazaran.
Hayırlısı olsun.
Amin saolun kan vermeye geldim simdihafif idrar yolu enfeksiyonumd vardı idrar yolu enfeksıyonuda testi etkiliyormus 4 test yaptm 4 undede silik cizgi cıktı bu en son yaptgm daha pembe daha net ama fotod belli olmuyor maalesf engeksiyondan olablrms cok umutsuzum asırı kasık agrım ve sarı akıntmda var

Gayet pozitif bence içinizi rahat tutun sonucu yazın mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…