- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi 1bal1kaymakannesi
-
Var gibi kan verin yada testi tekrarlaMerhabalar öncelikle rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşAllahGelgelelim konuya Adetime 4 gün var bazı belirtiler sebebi ile öğleden sonra test yaptım bu ilk andan itibaren silik cizgi var gibi gördüm ama görmek istedigimide görmüş olabilirm birde test kuruyunca kayboldu sanki
Benceede var ama 2 gün sonra tekrar idrar testi yapMerhabalar öncelikle rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşAllahGelgelelim konuya Adetime 4 gün var bazı belirtiler sebebi ile öğleden sonra test yaptım bu ilk andan itibaren silik cizgi var gibi gördüm ama görmek istedigimide görmüş olabilirm birde test kuruyunca kayboldu sanki
İki test vardı elimde ilkini sabah il idrarla yapmadım merakımdan ikincisinide dayanamayıp yaptım pesıneVar gibi kan verin yada testi tekrarla
Kuruduktan sonra cizginin gözükmemesi normalmi acaba yoksa test bozuk olabilirmiBenceede var ama 2 gün sonra tekrar idrar testi yap
Ya testin bozuk olduğunu açıkçası ben hiç duymadım ama yeteri kadar idrardan fazla damlattiysan bazen olabiliyor hatta istersen yarın başka test alıp yap farklı bı markaKuruduktan sonra cizginin gözükmemesi normalmi acaba yoksa test bozuk olabilirmi
En iyisi yarın erken gebelik testi almakYa testin bozuk olduğunu açıkçası ben hiç duymadım ama yeteri kadar idrardan fazla damlattiysan bazen olabiliyor hatta istersen yarın başka test alıp yap farklı bı marka
Tabiki onda daha iyi çıkar ama normal gebelik testinde de çıkabilir gün geçtikçe değer artar daha çok belli olurEn iyisi yarın erken gebelik testi almak
Muhtemelen var bu testler diğer testler gibi yanıltıcı olmuyor ben de bu testle aynı bu silikle öğrenmiştim. İnşallah gönlünüzce olurMerhabalar öncelikle rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşAllahGelgelelim konuya Adetime 4 gün var bazı belirtiler sebebi ile öğleden sonra test yaptım bu ilk andan itibaren silik cizgi var gibi gördüm ama görmek istedigimide görmüş olabilirm birde test kuruyunca kayboldu sanki
Amin inşAllah saolun yarın kan testı verıcem sabah daha kesin ve ugrstrcı olmaz diye dusunyorum aksama sonuc cıkar buraya yazacagım ınsAllah guzel seyler yazabilirimMuhtemelen var bu testler diğer testler gibi yanıltıcı olmuyor ben de bu testle aynı bu silikle öğrenmiştim. İnşallah gönlünüzce olur
Evet belli plmuyorduBen görüyorum. Lâkin ilk fotoda niye öyle çubuk? İçini mi açtınız ?
Icını çıkardığınız degil de, 2.attığınız da varKızlar az önce attıgım il testi sabah idararımı yapıp öglene kadar beklettim oglen yapmıstım suan bi foto daha atıcma sabahtan belli su icmedim iki test almstm smdi bidaha idrarla test yaptm boyle cıktı daha koyu
Amin saolun kan vermeye geldim simdihafif idrar yolu enfeksiyonumd vardı idrar yolu enfeksıyonuda testi etkiliyormus 4 test yaptm 4 undede silik cizgi cıktı bu en son yaptgm daha pembe daha net ama fotod belli olmuyor maalesf engeksiyondan olablrms cok umutsuzumIcını çıkardığınız degil de, 2.attığınız da var
Ve bunda dha net silik tabii
Yani diğerine nazaran.
Hayırlısı olsun.
Gayet pozitif bence içinizi rahat tutun sonucu yazın mutlakaAmin saolun kan vermeye geldim simdihafif idrar yolu enfeksiyonumd vardı idrar yolu enfeksıyonuda testi etkiliyormus 4 test yaptm 4 undede silik cizgi cıktı bu en son yaptgm daha pembe daha net ama fotod belli olmuyor maalesf engeksiyondan olablrms cok umutsuzumasırı kasık agrım ve sarı akıntmda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?