- 18 Temmuz 2023
- 60
- 12
- 3
- 27
- Konu Sahibi kelebekdiyari2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef ben göremiyorumKızlar lütfen bakar mısınız hayalet çizgi var mı
Resimde hiç belli olmuyor normalde de çok az belli belirsiz böyle anlamadım yaMaalesef ben göremiyorum
Teşekkür ederimBen bir sey göremedim![]()
Regl gününüz gecikti miResimde hiç belli olmuyor normalde de çok az belli belirsiz böyle anlamadım ya
3 gün geciktiRegl gününüz gecikti mi
Yarın ilk idrarla tekrar deneyin bence3 gün gecikti
İlk idrarla deneBunu akşam üzeri yaptım ondan olabilir değil mi emin olamadim
Teşekkür ederimİlk idrarla dene
Bugün erken gebelik testi yaptım ama çok silik çıktı ve adetim 5 gün geçti koyu çıkması gerekmiyor muydu sizceYarın ilk idrarla tekrar deneyin bence
Geç döllenme olabilir kan testi yaptırın benceBugün erken gebelik testi yaptım ama çok silik çıktı ve adetim 5 gün geçti koyu çıkması gerekmiyor muydu sizce
Yaptırdım sonucun 40 çıktı biraz düşük sanırım 5 gün gecikmeyeGeç döllenme olabilir kan testi yaptırın bence
Geç döllenme olduğu için normal bence daha düşük sonuçlar ogrenenler varYaptırdım sonucun 40 çıktı biraz düşük sanırım 5 gün gecikmeye
Umarım öyledir çok teşekkür ederim güzel sözleriniz içinGeç döllenme olduğu için normal bence daha düşük sonuçlar ogrenenler var
Tebrik ederim 2 gund ebir artışı takip edin sağlıkla gelsin![]()
Umarım öyledir çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için![]()
Bugün 75 çıktı sonucum sizce nasılGeç döllenme olduğu için normal bence daha düşük sonuçlar ogrenenler var
Tebrik ederim 2 gund ebir artışı takip edin sağlıkla gelsin![]()
40 ciktintan 2 gun sonra ciktiysa bu deger normal. 1500 2000 olana kadarini hesap edin 2 gunde 2 kat artar. Ona gore doktor randevunuzu alin.. Hayirli olsunBugün 75 çıktı sonucum sizce nasıl
Teşekkür ederim40 ciktintan 2 gun sonra ciktiysa bu deger normal. 1500 2000 olana kadarini hesap edin 2 gunde 2 kat artar. Ona gore doktor randevunuzu alin.. Hayirli olsun