Hayalet çizgi

Sevval4141

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2021
149
31
48
26
Selam kizlar 14 Şubat test yaptım hayalet çizgi çıktı o akşam adet oldu üstüne kalma olabilir diye adetim biter bitmez yine test yaptım yine hayalat çizgi çıktı ondan 3. Testi dün yaptim ve ikinci çizgi hafif kahveydi bugün yine yaptım ve aynısı oldu yani 4 testimdede az çizgi var 3 ay önceki testlerimde hiç bı çizgi yoktu böyle olan varmi

Eklentiler

• IMG20220305190949.webp
    IMG20220305190949.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 215
  • IMG20220305190842.webp
    IMG20220305190842.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 202
  • IMG20220305190839.webp
    IMG20220305190839.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 205
Selam kizlar 14 Şubat test yaptım hayalet çizgi çıktı o akşam adet oldu üstüne kalma olabilir diye adetim biter bitmez yine test yaptım yine hayalat çizgi çıktı ondan 3. Testi dün yaptim ve ikinci çizgi hafif kahveydi bugün yine yaptım ve aynısı oldu yani 4 testimdede az çizgi var 3 ay önceki testlerimde hiç bı çizgi yoktu böyle olan varmi
Kaç dk içinde çıktı kuruma gibi sanki

Hanımefendinin belirtisi yok sanırım 10 dk önce aynı konudan bir daha açmıştı bir kaç kere sordum belirtiniz var mı diye ama cevap vermedi

Bence yok gibi ama isterseniz yine de kan verebilirsiniz? Herhangi bi belirtiniz var mı bu da önemli tabi

Ben çizgi göremedim emin olmak için kan verin

Arkadaşlarıma gösterdim gördüler çizgiyi ve hayırlı olsun dediler bilemiyorum 4 testtede aynısı çıkması endiselendiriyor
Sonucunuz pozitif çıkarsa banada haber verir misiniz? Benzer durum yaşıyorum silik çizgi sonrası üstüne görme gibi ama test yapmadım. Pozitif sonuçlanırsa haberinizi bekliyorum

Sonucunuz pozitif çıkarsa banada haber verir misiniz? Benzer durum yaşıyorum silik çizgi sonrası üstüne görme gibi ama test yapmadım. Pozitif sonuçlanırsa haberinizi bekliyorum
Tabiki elbet haber veririm ama adet gecikmemi bekliycem 14 Mart adet olucam 20 sine kadar olmazsam kesin pozitif zaten

Tabiki elbet haber veririm ama adet gecikmemi bekliycem 14 Mart adet olucam 20 sine kadar olmazsam kesin pozitif zaten
Siz bu aydan değil de geçen aydan kanamadan önce kaldığınızı ve kanamadın hamilelikle ilgisi olduğunu düşündünüz değil mi bende de öyle midir acaba diye düşünüyorum da yanlış anlamayayım

Siz bu aydan değil de geçen aydan kanamadan önce kaldığınızı ve kanamadın hamilelikle ilgisi olduğunu düşündünüz değil mi bende de öyle midir acaba diye düşünüyorum da yanlış anlamayayım
Evet hamile olursam 2 aylık olurum çünkü adetten önce test yaptığımdada silik cikti

Evet hamile olursam 2 aylık olurum çünkü adetten önce test yaptığımdada silik cikti
Merhaba hevesinizi kaçırmak istemem ama 2 aylık gebelikte çok çok koyu çıkması lazımdı çizginin, kuruma çizgisi gibi geldi bana ya da kimyasal vs olabilir. Bence gecikmeden kan verin bahsettiğiniz süre epey uzun çünkü allah korusun sağlık problemi olmasın

Kızlar adetim 2 gün geçti ama polikistik overim var yani hep gecikiyo. Akşam ilişkiden sonra açık kahverengi bi akıntı yaşadım adetim başlıyor sandım ama kesildi hemen hala da gelmedi. Bu sabah test yaptım ama o kadar silikti ki ışıkta belli oluyordu aklım benimle oyun mu oynuyor diye düşünüyorum. Aynı durumu yaşayanınız var mı

Back
X