- 31 Mayıs 2023
- 10
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi anonim0503
-
Ben ikinci çizgiyi gördüm. Kan tahlili verip kesinleştirebilirsiniz. 48.saatte tekrar kan verip artışını takip edin. Hayırlı olsun :)Kızlar adetim 3 gün gecikti normal test yaptım ama hayalet çizgi çıktı yada ben öyle gormek istiyorum bilmiyom çok dikkatli bakınca var gibi bir de siz bakar misiniz lütfenEki Görüntüle 3274000 Eki Görüntüle 3273997 Eki Görüntüle 3273998
Testte bozukluk yoktur dimi umutlanmak istemiyorumEvet bende ilk öğrendiğimde böyle çok silikti
Kaset testler bozuk çıkmıyor genelde. Herşey olabilir ama kötüyü çağırmamak lazım. Yarın kan tahlili verip içinizi rahatlatın bence.Testte bozukluk yoktur dimi umutlanmak istemiyorum
Suan tekrar baktım biraz daha koyulasmis çizgi daha çok belliBence gebesiniz
Bence gebesiniz
Hemen çıktı 5 dakka içindekaç dakikada çıktı
Ay çok teşekkür ederim yazan herkese dualarınızı bekliyorum inşallah hamileyimdirallah dahaa iyi bilir ama hamilesiniz
artimedmi marka?Hemen çıktı 5 dakka içinde
Kizlar nolur bana da bakin 8 gun gecti adet olamadim hamile belirtiler varKızlar adetim 3 gün gecikti normal test yaptım ama hayalet çizgi çıktı yada ben öyle gormek istiyorum bilmiyom çok dikkatli bakınca var gibi bir de siz bakar misiniz lütfenEki Görüntüle 3274000 Eki Görüntüle 3273997 Eki Görüntüle 3273998
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?