Hayalet çizgi?

Ugurum3819

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2022
93
21
8
37
Bugün yumurtlamadan itibaren 14. gün. Normalde yarın falan da adet olmam gerek. Sabah ilk idrarla etken gebelik testi yaptım. Sanki bi hayalet çizgi çıktı. Fotoğrafta ne kadar anlaşılır bilmiyorum. Ama hayalet çizgi bile olsa hamilelik olsa daha net olurdu herhalde dimi?

Eklentiler

• IMG_8985.webp
    IMG_8985.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 249
Değer yeni yükseliyorken silik çıkar canım bende gördüm çizgiyi 🥰 yarın normal kaset test yap biraz daha belirginleşir sonra kan verirsin

Maalesef negatif kaset test:(
Kaset testlerin duyarlılığı biraz daha az oluyo. Ben kanda değer 16 iken o günün sabahında öylesine silik çizgi gördüm ki benden başkası gpremedi. Tabi kesin var diyemiyorum ama sen gene dikkat et belki geç dollenmedir. Bir iki gün bekle yada sağlık ocağından kan ver. En azından acaba var yok düşüncesi ile beklemek zorunda kalmazsın. Güzel hayirli haberlerini almak nasip olsun 🤲🤲🌺

Kaset testlerin duyarlılığı biraz daha az oluyo. Ben kanda değer 16 iken o günün sabahında öylesine silik çizgi gördüm ki benden başkası gpremedi. Tabi kesin var diyemiyorum ama sen gene dikkat et belki geç dollenmedir. Bir iki gün bekle yada sağlık ocağından kan ver. En azından acaba var yok düşüncesi ile beklemek zorunda kalmazsın. Güzel hayirli haberlerini almak nasip olsun 🤲🤲🌺
keşke ama ben artık bu aydan umudumu kestim :/

Back
X