- 27 Mayıs 2016
- 76
- 15
- 3
- 28
- Konu Sahibi Nuride_Kal
Merhaba kızlar,yardımınıza ihtiyacım var..bu gün sabah idrar testi yaptım. 2ci çizgi görünmeyecek kadar silikti..çok çok hafif gölgelenme gibi..sizce umutlanmalımıyım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım dün başıma gelen durumu anlatayım reglim günüm ve sonrası 3 günü test yaptım 4 de silik çıkmıştı dün nirden ağrı geldi ve ve yarım parmak kadar gibi kan pıhtısı geldi kasığımdaki inanılmaz ağrı ile özel bi hastaneye gittim meğerse tutunamayan bir gebelik geçirmişim bebeğim minicikken düşmüş dün psikolojik düşüş yaşadım şuanda yatıyorum kanamam yüksek grliyo. Eğer adetin geçtiyse öyle silik çıkyıysa git kan ver derimMerhaba kızlar,yardımınıza ihtiyacım var..bu gün sabah idrar testi yaptım. 2ci çizgi görünmeyecek kadar silikti..çok çok hafif gölgelenme gibi..sizce umutlanmalımıyım?
Canım dün başıma gelen durumu anlatayım reglim günüm ve sonrası 3 günü test yaptım 4 de silik çıkmıştı dün nirden ağrı geldi ve ve yarım parmak kadar gibi kan pıhtısı geldi kasığımdaki inanılmaz ağrı ile özel bi hastaneye gittim meğerse tutunamayan bir gebelik geçirmişim bebeğim minicikken düşmüş dün psikolojik düşüş yaşadım şuanda yatıyorum kanamam yüksek grliyo. Eğer adetin geçtiyse öyle silik çıkyıysa git kan ver derim
Umutlanmalısın Can'ım silikte olsa çıktıysa kesin hamilesindir
Ben kuruntu olarak düşünmüyorum inşallah hamilesindirAcaba kuruntumu yapıyorum diye düşünüyorum
Doktor korunmanı söyledi mi benim doktor regl bitince düşünebilirsin dedi folik asit verdiBunu geçen ay yaşadım adetim 5 gün falan geçti silik çizgi çıktı.bir gün sonra inanılmaz bi ağrıyla adet oldum..doktora gittim aynı seninki gibi minicik düşmüştü(
Testın yanlıs cıkma ıhtımalı tabıkı var.
Fakat benımde sılık sekılde cıkmıstı ve hamıleyım cok sukur
Bende aynı durumda farklı 2 marka test alıp tekrarlamıstım. Istersende dırek kan testı yaptır.
Doktor korunmanı söyledi mi benim doktor regl bitince düşünebilirsin dedi folik asit verdi
Estağfirullah canım bnde bilmiyodum gebelik düşünenler en az 1 ay önceden folik asit kullanmalıymış daha sağlıklı gebelik ve bebek için dedi femamed diye bir ilaç reçetesiz aldım xatenCahilliğime verin,folik asit ne işe yarıyo ? Yoo söylemedi
Estağfirullah canım bnde bilmiyodum gebelik düşünenler en az 1 ay önceden folik asit kullanmalıymış daha sağlıklı gebelik ve bebek için dedi femamed diye bir ilaç reçetesiz aldım xaten
Ben kuruntu olarak düşünmüyorum inşallah hamilesindir