Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görmüyorum nerde
Sizce varmidirCok cok ince bir cizgi
Manisalisin sanirim sehir hastanesine gidebilirsen direkt kan testi verebiliyorsun şuan gece uyku girmeyeceğine gözüne hemen gidip ver benceSizce varmidir
İnşallah vardır cnm hayırlı si saolunBence cizgi var bu arada :)
Aaaa bununda mı programı var şokBence soyle bir program indirin oyle bakin :)
ben premom kullandım ing sorun etmezsen:) testı cekıp koyuyosun ovulasyonları falan cızgı var yok sana 0 dan buyuk sayılar yazıyo :) piki ayarlıyo bı ındır dene bakAaaa bununda mı programı var şok![]()
Tmm okadar yorgunumki sabah anca giderim belirti sadece kasıklarda batmavarManisalisin sanirim sehir hastanesine gidebilirsen direkt kan testi verebiliyorsun şuan gece uyku girmeyeceğine gözüne hemen gidip ver bence
Nasi yapiyon onukiben premom kullandım ing sorun etmezsen:) testı cekıp koyuyosun ovulasyonları falan cızgı var yok sana 0 dan buyuk sayılar yazıyo :) piki ayarlıyo bı ındır dene bak
Ewet manisaliymTmm okadar yorgunumki sabah anca giderim belirti sadece kasıklarda batmavar
Pekibence yarın bı daha yap ılk ıdrarla. gordum de pembe mı grı mı cozemedım umutlandırmak ıstmem :)) eger daha pembe olursa kan verırsın :))
Bu ay gecikirsem deneyim bi bende merak ettimben premom kullandım ing sorun etmezsen:) testı cekıp koyuyosun ovulasyonları falan cızgı var yok sana 0 dan buyuk sayılar yazıyo :) piki ayarlıyo bı ındır dene bak
Gün içi idrar adetime 6gun var erken testBen gördüm canım. Yumurtlamadan kac gun gectii. Ilk idrar mi.