Hayalet çizgiyi sadece ben mi görüyorum

patisserieyumyum

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2015
3.241
4.629
333
Merhaba adetime 1 hafta var bugün öğleden sonra test yaptım. Erken gebelik testi aldım onunla yaptım hayalet bir çizgi görüyorum ben sizde goruyormusunuz. Ayrıca bu erken gebelik testleri adetten 1 hafta veya 6 gün öncesine kadar %99.8 doğruluk demiyor mu olsaydı daha belirgin bir çizgi olurdu değil mi. Çarşamba tekrarlayacağım testi. Telefonun kamerası gözlerimden daha net sanırım teste ilk.baktigimda hayalet çizgiyi gördüm sonra görmek istediğim için görüyorum sanırım dedim

Eklentiler

• 20231009_155158.webp
    20231009_155158.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 697
  • 20231009_155058.webp
    20231009_155058.webp
    10 KB · Görüntüleme: 677
  • 20231009_155049.webp
    20231009_155049.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 691
Adet gecikmesinden 6 gün diyor. Yani adetinizden 5 gün. 1 hafta fazla erken bence.

En alttakinde gölge var gibi sanki

Merhaba adetime 1 hafta var bugün öğleden sonra test yaptım. Erken gebelik testi aldım onunla yaptım hayalet bir çizgi görüyorum ben sizde goruyormusunuz. Ayrıca bu erken gebelik testleri adetten 1 hafta veya 6 gün öncesine kadar %99.8 doğruluk demiyor mu olsaydı daha belirgin bir çizgi olurdu değil mi. Çarşamba tekrarlayacağım testi. Telefonun kamerası gözlerimden daha net sanırım teste ilk.baktigimda hayalet çizgiyi gördüm sonra görmek istediğim için görüyorum sanırım dedim
Bende çok silik bir çizgi gibi gördüm sanki umarım vardır

Bende gölge görüyorum, lütfen sabırlı olun ve gününüzü bekleyin 🪷 bir de belirtiniz var mı
Ahh bu sabırsızlık tezcanlilik öldürecek. İki gün önce yumurtlamadan tam 1 hafta sonra inanılmaz kasık bel ve bacak agrim oldu hatta tekrar yumurtluyor olabilirmiyim bile dedim şüpheye düşünce dayanamadım bugün yaptım

Hepsinde çizgiyi gördüm ben inşallah vardır başka bir marka daha alıp deneyin onda da cıkıyorsa vardır ınsallah

Yok yok doğru göstermişler buna göre adete 5 gün kala yaparsan %76 doğrulukla sonuç veriyormuş ben 7 gün kala yaptım 2 gün sonra tekrar yapayım. Aynı bu testten almıştım.bendr bugün
Evet işte 6 gün önce deyince adetten 6 gün önce gibi anlaşılıyor da kelime oyunu yapmışlar biraz. Bence de 2 gün sonra deneyin, bat 16 benim de ben de Çarşamba yapıcam

Evet işte 6 gün önce deyince adetten 6 gün önce gibi anlaşılıyor da kelime oyunu yapmışlar biraz. Bence de 2 gün sonra deneyin, bat 16 benim de ben de Çarşamba yapıcam
Hayır siz yanlış anlamışsınız farkettiyseniz orda 1 adetin beklendiği gün sol tarafı da adetten önceki günler ifade ediyor 6nın altında da testin başlangıcı yazıyor ve adete 6 gün kala yapılan testin doğruluğu %76 dan başlandığı bildirilmiş.Testin doğruluğu adet gününe yaklaşıldıkça arttığı gösteriliyor

Adetin beklendiği ilk gün 1 olarak yazıyor. -6 olanla arasında 5 gün var. Adet gecikme gününü 1 olarak yazmışlar, oradan 6 gün oluyor yani. Zaten testin üstünde de adet gecikmesinden 6 gün önce diye küçük yazmışlar, adetten değil adet gecikmesinden baz alınıyor yani

Adetin beklendiği ilk gün 1 olarak yazıyor. -6 olanla arasında 5 gün var. Adet gecikme gününü 1 olarak yazmışlar, oradan 6 gün oluyor yani. Zaten testin üstünde de adet gecikmesinden 6 gün önce diye küçük yazmışlar, adetten değil adet gecikmesinden baz alınıyor yani
Döngü 28 gün olarak görünüyor testte döngünün 24. Günü %76 dogruluk oranı var yani adetten öncesini gösteriyor

Back
X