• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalet (silik) çizgi

melikenil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2025
43
6
1
33
Kızlar Adetime 3 gün var yarın doktora gidicem sizce durum nedir? Bu sabah inanmayıp 2 tane yaptım. Dün negatifti bir önceki gün gene böyle silikti kafam karışıyor yardımcı olabilecek biri var mı ?

Eklentiler

• IMG_8228.webp
    IMG_8228.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 207
  • IMG_8226.webp
    IMG_8226.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 206
Valfast test kullanıyorum. Hakkında hayırlısı olsun canım seninde haber et bana da seninde böyle miydi? Kaç gün geciktin?
Gecikmedi daha canım 4 gün var benimkide evet silik yalancı pozitif değilse böyle

Eklentiler

• 40ed3cb7-a9d1-4c22-b275-66de33cb1766.webp
    40ed3cb7-a9d1-4c22-b275-66de33cb1766.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 194
Ayyy inşallah güzel haberlerle bugün adet günüm normalde hemen olurdum suanlik bişey yok
Test yaptın mı? İnşallah güzel haberlerle gelsin minnak 😊 hiç bir belirti var mı benim sadece dudaklarım uçukladı bugün başkada bişey hissetmiyorum şuan

Test yaptın mı? İnşallah güzel haberlerle gelsin minnak 😊 hiç bir belirti var mı benim sadece dudaklarım uçukladı bugün başkada bişey hissetmiyorum şuan
Yapmadım 2 tane düşüğüm onlarda hep belirti dibine kadar yaşadım 1 haftadir vücut yanması sekerden şüpheleniyorum hala ayak yanması uyuyamiyodum akıntım vardı bugün azaldı baya bilmiyorum hiç bişey hissetmiyorum dusuklerden dolayı korkuyorum yapmak istemiyorum test 2 gün adet ağrısı çektim bugün Ağrı yok biraz önce hafif sol kasık ağrısı vardı o da geçti hamileliğe yormuyorum 😂😂

Yapmadım 2 tane düşüğüm onlarda hep belirti dibine kadar yaşadım 1 haftadir vücut yanması sekerden şüpheleniyorum hala ayak yanması uyuyamiyodum akıntım vardı bugün azaldı baya bilmiyorum hiç bişey hissetmiyorum dusuklerden dolayı korkuyorum yapmak istemiyorum test 2 gün adet ağrısı çektim bugün Ağrı yok biraz önce hafif sol kasık ağrısı vardı o da geçti hamileliğe yormuyorum 😂😂
Aaa dün gece bende ayak yanmasından sabah 5 e kadar uyuyamadım kaç kere yıkadım en son nolursa olsun diyip yattım klimanın altına uyumuşum anca öyle. Düşükleri düşünüp negatifi çağırma bende yaptım bir düşük durmak yok yola devam 😇

Aaa dün gece bende ayak yanmasından sabah 5 e kadar uyuyamadım kaç kere yıkadım en son nolursa olsun diyip yattım klimanın altına uyumuşum anca öyle. Düşükleri düşünüp negatifi çağırma bende yaptım bir düşük durmak yok yola devam 😇
Ayyyy bende aynı günlerce uyuyamadım gündüz bişey yoktu gece bir ateş basıyordu kalkıp yıkıyorum 2 dk sonra tekrar yanma 1 hafta yanmadan uyuyamadım bilmiyorum belirti diyolar ama Umutlanmak istemiyorum inşallah rabbim güzel haberler almayı nasip eder bakalım yapmak istiyorum da kendimi durduruyorum bugün farkında değildim adet günüm olduğunu o kadar unuttum arkadaşım sordu adet oldun mu diye o benden daha heyecanlı o zaman aklıma geldi 😂😂

Ayyyy bende aynı günlerce uyuyamadım gündüz bişey yoktu gece bir ateş basıyordu kalkıp yıkıyorum 2 dk sonra tekrar yanma 1 hafta yanmadan uyuyamadım bilmiyorum belirti diyolar ama Umutlanmak istemiyorum inşallah rabbim güzel haberler almayı nasip eder bakalım yapmak istiyorum da kendimi durduruyorum bugün farkında değildim adet günüm olduğunu o kadar unuttum arkadaşım sordu adet oldun mu diye o benden daha heyecanlı o zaman aklıma geldi 😂😂
Var mı evde testin? Nasıl duruyorsun ayol ben ikisini peş peşe yaptım daha 3 gün varken 😅 neyse inşallah yarın ben sana güzel haber veririmde aynı semptom olunca belki yaparsın öylelikle 🤣 Herkes bizden daha heycanlı ama söylemeye de korkuyor insan düşük falan oluyor diye malesef

Back
X