• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalgücüne güvenen arkadaşları yardıma bekliyorum!

elifaltunn

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
401
132
333
slm kızlar sizden hayalgücünüze dayalı fikirler istiyorum .eşimle kendimizi yenileme adına bazen kısa kısa oyunlar oynuyoruz , mesela oyunumuzdan biri sevgiliydik ve beni evine davet etti ilk yemeğimiz unutulmaz aşk ilanımız felan (tabi evli olduğumuz için sınır yok :)) veya ilk gecemizi yapmak isteyipte yapamadıklarımızı yeniden yaşamıştıkk şimdi sıra bende ve ben sizden bana fikir vermenizi istiyorumm .. bakalım kimlerden neler çıkacakk .. fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim :))):8:

:D hahaha ilginçmiş takip edeceğim konuyu.
bilemedim suan beraber konsere gitmek ve ya tiyatro/dans yapmakta güzel olur :D

evet olabilir biraz daha sonra evin dışınada açılmayı düşünüyoruz şimdilik evin içindeyiz mesela gelecek yaz tatile giderken balayına gidiyomuşuz gibi yapıcaz gelinliğimde duruyo ve ikinci resim albümünü yapıcaz gelinlikle felan gidicem otele kim nerden bilecekki 8 yıllık evli olduğumu dimi :D biraz renk gerek hayata tazelenmek gerek bizde böle bulduk çareyi kendimizce allahtan eşim de çılgın benim gibi :) ama anlaşılan bana senaryo yazacak kimsecikler yokk :D olsun bakalımm elbet birileri fikir sunarr kesinlikle uygulayacağımm :3:

tatlım bu başlıktan haberdarım. biz de sevgilimle böyle oyunlar oynamaya bayılıyoruz. Hayal gücümüz geniştir, sana sevgilimle birlikte kendimiz kurup oynadığımız oyunları istersen müsait bir zamanda özel mesaj yoluyla anlatabilirim. buradan anlatılmaya pek uygun olmayabilir; anlarsın ya=)

Back
X