Hayali çizgi mi o

EosAna

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
1.213
975
123
Hiçbir şey anlamadım bu testten yardım pls

Eklentiler

• 20160804_182019-1.webp
    20160804_182019-1.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 317
Cıkmayınca cıkmıyr o hayali çizgi.Döllenmeyle slakalı.Neden olmasın?İnş.güzel hbrler alırsuın

Çizgi var gibi ama testin rengide bir garip mümkünse bir test daha yapın

Teşekkür ederim arkadaşlar ben 3 gün geçince yine yapar sonucu atarım bana da tuhaf geldi

Kızlar benim adetimi 1 gün geçti dün olmam gerekiyordu olmadım halada olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az sizce bişeyler varmıdır

Kızlar benim adetimi 1 gün geçti dün olmam gerekiyordu olmadım halada olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az sizce bişeyler varmıdır
Regl öncesi de olabilir test yaptın mı

Bende 2 gun gecince yapmistim tek cizgi cikmisti, 6 gun sonra cift cizgi cikti hemde saniyeler icinde :)))​
Hayır tuhaf olan 1 hafta önce içe boşalma oldu. Ovulasyonda dışarıya oluyordu. Hay Allah kafam çok karıştı ya.

Cnm insallah vardir ama bende de boyle cikti 2 gun sinra adet oldum o arka fonun hepsinin beyaz olmasi lazim. Yarin ilk idrarla tekrarla istersen

Denedim 2.yi şimdi canım yarın hassas olanlardan alcam

Iyi yaparsin... ilk idrarla yaparsan daha iyi oluyo.
Ben ciktiginda cok sasirmistim bu kez oldu dedim. Hatta hala sakliyorum ilk testim diye :) cok degisikti ama adet oldim bazen yaniltabiliyor. Ayni zamanda bir arkadasimin testide cok silik kontrol panelinin en sonundaydi. Test bozuk demistik ama hamileydi insallah sizinkide oyledir

Iyi yaparsin... ilk idrarla yaparsan daha iyi oluyo.
Ben ciktiginda cok sasirmistim bu kez oldu dedim. Hatta hala sakliyorum ilk testim diye :) cok degisikti ama adet oldim bazen yaniltabiliyor. Ayni zamanda bir arkadasimin testide cok silik kontrol panelinin en sonundaydi. Test bozuk demistik ama hamileydi insallah sizinkide oyledir
Negatif çıktı canım ya. Baktım da. Ama hala regl olmadım muhtemelen 1 hafta önce 2. Kez yumurtlama oldu bakalım

Back
X