Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün adet günüm olmayınca test yapmak istedim bi var gibi görünüyorum bi yok gibi bakar mısınız?? Emin olamadım adet olmazsam 2 3 gün daha bekleyip yapıcam.
Evet daha çok erken gibi biraz daha bekliycembi kez kimyasal gebelik geçirdim o zaman adetten bir hafta sonra cizgiyi görmüştüm biraz daha geciksin yapın bunda bişey göremedim ben
ben günler kala yaptıgımı biliyorum artık sabretmeye calısıyorum zor da olsa :)Evet daha çok erken gibi biraz daha bekliycem
bi kez kimyasal gebelik geçirdim o zaman adetten bir hafta sonra cizgiyi görmüştüm biraz daha geciksin yapın bunda bişey göremedim ben
Siz ne kadardır bekliyorsunuz ben daha 4 aylık evliyim iki ay hap atmıştım sonra bıraktım bu daha ikinci ayım yani kimyasal nasıl oluyor hiç bilmiyorum çok uzağım bu konulara geçmiş olsun.ben günler kala yaptıgımı biliyorum artık sabretmeye calısıyorum zor da olsa :)
İnşallah aslında çok acelem yok daha 20 yaşındayım ama olsa da güzel bir haber olur yani. İnşallah sizde de vardır siz kaçıncı gün yaptınızCok cok hafif muhtemelen, fotodan ben göremedim. Dün bende de öyle cıktı ama bugün hiç bişey cıkmadı. İnşallah vardır bebiş
Evet zaten bende bazen görmüyorumBen göremedim tam
Ama çok minimal
ocakta 1 sene olcak bir senedir olmadı cnm şimdi tedavi görüyorum. Kimyasal ilk denememde yaşamıstım. Hamile kalıyorsun ama bebek gelişemiyor kendiliginden adet ile düsüyor. Test yapmasam anlamazdım bileSiz ne kadardır bekliyorsunuz ben daha 4 aylık evliyim iki ay hap atmıştım sonra bıraktım bu daha ikinci ayım yani kimyasal nasıl oluyor hiç bilmiyorum çok uzağım bu konulara geçmiş olsun.
1 2 gün daha adet olmazsam kaset test yapmayı düşünüyorum aynenKaset test yapsaydınız bunlar yanıltıcı olabiliyor
Hımm anladım inşallah en yakın zamanda Rabbim sağlıklı bi bebek verir hepimizeocakta 1 sene olcak bir senedir olmadı cnm şimdi tedavi görüyorum. Kimyasal ilk denememde yaşamıstım. Hamile kalıyorsun ama bebek gelişemiyor kendiliginden adet ile düsüyor. Test yapmasam anlamazdım bile
aminHımm anladım inşallah en yakın zamanda Rabbim sağlıklı bi bebek verir hepimize