Hayali çizgi var mı yok mu emin olamadım???!

Rvyysr

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2022
123
52
18
23
Bugün adet günüm olmayınca test yapmak istedim bi var gibi görünüyorum bi yok gibi bakar mısınız?? Emin olamadım adet olmazsam 2 3 gün daha bekleyip yapıcam.

Eklentiler

• 39308E17-8467-49E9-B85A-0481BC0B3D8A.webp
    39308E17-8467-49E9-B85A-0481BC0B3D8A.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 90
bi kez kimyasal gebelik geçirdim o zaman adetten bir hafta sonra cizgiyi görmüştüm biraz daha geciksin yapın bunda bişey göremedim ben

Bugün adet günüm olmayınca test yapmak istedim bi var gibi görünüyorum bi yok gibi bakar mısınız?? Emin olamadım adet olmazsam 2 3 gün daha bekleyip yapıcam.

Eklentiler

• 239BFFE2-742F-428F-8353-2E0FFFB358BC.webp
    239BFFE2-742F-428F-8353-2E0FFFB358BC.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 80
ben günler kala yaptıgımı biliyorum artık sabretmeye calısıyorum zor da olsa :)
Siz ne kadardır bekliyorsunuz ben daha 4 aylık evliyim iki ay hap atmıştım sonra bıraktım bu daha ikinci ayım yani kimyasal nasıl oluyor hiç bilmiyorum çok uzağım bu konulara geçmiş olsun.

Cok cok hafif muhtemelen, fotodan ben göremedim. Dün bende de öyle cıktı ama bugün hiç bişey cıkmadı. İnşallah vardır bebiş

Cok cok hafif muhtemelen, fotodan ben göremedim. Dün bende de öyle cıktı ama bugün hiç bişey cıkmadı. İnşallah vardır bebiş
İnşallah aslında çok acelem yok daha 20 yaşındayım ama olsa da güzel bir haber olur yani. İnşallah sizde de vardır siz kaçıncı gün yaptınız

Siz ne kadardır bekliyorsunuz ben daha 4 aylık evliyim iki ay hap atmıştım sonra bıraktım bu daha ikinci ayım yani kimyasal nasıl oluyor hiç bilmiyorum çok uzağım bu konulara geçmiş olsun.
ocakta 1 sene olcak bir senedir olmadı cnm şimdi tedavi görüyorum. Kimyasal ilk denememde yaşamıstım. Hamile kalıyorsun ama bebek gelişemiyor kendiliginden adet ile düsüyor. Test yapmasam anlamazdım bile

Kaset test yapsaydınız bunlar yanıltıcı olabiliyor

ocakta 1 sene olcak bir senedir olmadı cnm şimdi tedavi görüyorum. Kimyasal ilk denememde yaşamıstım. Hamile kalıyorsun ama bebek gelişemiyor kendiliginden adet ile düsüyor. Test yapmasam anlamazdım bile
Hımm anladım inşallah en yakın zamanda Rabbim sağlıklı bi bebek verir hepimize

Back
X