- 30 Ekim 2014
- 426
- 178
- Konu Sahibi umutla_bekleyis
Bende artik hamileyim 6. Ayimda rabbim mucizesini verdi. 4 gun varken gebelik testinde cok az bi cizgi cikmis ben farkina bile varmamissim.ertesi gun ov.testi yaptim pozitifi gördum hemen ardindan gebelik testi yaptim hayali cizgiyi gördum yanilmadigimi burdaki arkadaslarda Söyledi. Inanamadim tabi. Ertesi gun sabah ilk idrarla test yaptim gene cok cok silik bi cizgi gördum ve dayanamayip baska bi marka test vardi onunla yaptim oda yukarda kirmizili olan. Ve ben hala inanamadim aksam eczaneden aldigim guvenilir bi testle yaptim onda pozitif biraz daha belliydi. Bir gun bekleyip bi test daha yaptim o biraz daha koyuydu. Artik gebeydim o kadar test yalan söylemez ya.
En sooonnn bugun yaptim adetimi 3.gun Gecerek ve aylardir bekledigim ikinci cizgi tam istedigim gibi kopkoyuydu. Ben hala inanamiyorum cuma gunu gidip kan verecem ve insallah kalp atisini duyarim.
Belirtilerimde cok fazla akinti akintinin kivami sut gibi beyaz bi akintiydi akiskan bel agrilarim oldu vede sol yumurtamda agri vardi bende ikinci kez yumurtluyorum sanmistim. En tuhafida her ay adetimden 10 gun önce baslayan gögus agrilarim bu ay yoktu bastirmama ragmen acimiyodu tek suphelendigim bu oldu her ay cok agrim olurdu hah kesin hamileyim derdim. Bu ay agrimayinca hamile kalmisim. Kendimi hep dinlerdim göguslerim agrimaya baslayinca iste belirtiler basladi hamileyim bu ay diye kendimi umutlandirirdim.ama hep husranla sonuclanirdi.
Rabbim anneligi hak eden isteyen herkese bu duyguyu yasatsin insallah.
Ben kendim her ay belirti arastirirdim nette belki benimde birine faydam olur yazdiklarimla.
Okuyanlar hakkini helal etsin biraz uzunca oldu