HAYALİ İKİNCİ ÇİZGİ

İnşallaj vardır Allah gönlüne göre versin benimde 6 gün var erken gebelik testi yapıcaktım vazgeçtim biraz saha geçsin bende belirti yok ama sadece göğüslerim şiş
İnşallah canım teşekkür ederim . bende epey erken davrandım . ama sigara kullanıyorum olabildiğince erken öğrenmem gerekiyor.

ben gördüm ama ben görüyorum sürekli :) herkes hamiş olsun istiyorum galiba :))
İnşallah Rabbim duy sesimizi Şu güzel kadin dayanısmasini o kadar içim kıpır kipirki kimsenin kucağı boş kalmasin erken gebelik testi alıp hemen yapsam mı yarın sabah mi yapsam şaşırdım cok

İnşallah Rabbim duy sesimizi Şu güzel kadin dayanısmasini o kadar içim kıpır kipirki kimsenin kucağı boş kalmasin erken gebelik testi alıp hemen yapsam mı yarın sabah mi yapsam şaşırdım cok
bence yarın sabah ilk idrarla yapsan daha iyi olur :) amin inşallah sizin içinde dua edeceğim

Boyle siyah beyaz nasil oluyor resim
Telefondan efekt kısmından ama bence gününüzü bekliyin hiç gerek yok böyle şeylere çok aceleciyiz olsun diye ama boş yere olcaga varsa oluyo yoksa artık beynimiz çizgi yaratıyor kan testi verdim negatif ti 2 gün önce yani yalan

Kac ciktii rakam sonucu

1.20 ama hala adet olmadım bakalım hayırlısı
1 hafta sonra yine yaptirinn zaten kanama 0 olunca gelir ya yukseleecek sizinki ya dusecek belli olmaz gec dölenme olmustür belkii eger adet olmassaniz 4 gun sonra yine test yaptırinn

1 hafta sonra yine yaptirinn zaten kanama 0 olunca gelir ya yukseleecek sizinki ya dusecek belli olmaz gec dölenme olmustür belkii eger adet olmassaniz 4 gun sonra yine test yaptırinn
Yumurtlamadan sonra 16. Gün bugün bişey yok bakalım inşallah vardır ama akıntım yok belirtim yok ümidim kalmadı herkes neler yaşıyor şaşırıyorum valla

Reglim gecikmedi sizce varmı hanımlar 1 hafta oldu biteli ama 7 gün süren 2 gün sürdü sonrası leke şeklinde devam etti

Eklentiler

• IMG_20240117_232344.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 248
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…