hayali yıkılınca ..

minta123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
822
453
18
Kızlar merhaba nişanlım özel harekat olmak istiyordu , mülakattan 30 saliseyle gecemedi . . Ben komsumuza cıkacaktım cıkma dedi , bende niye dedim istemiyorum saat gec falan dedi , bende bu kadar bunaltma beni dedim . tartıstık ben gideceğimi söyledim , neyse merdıvenle komsumunzla karsılastık geri bize indik . Sonra tartısınca ağladı hayalimi kaybettim ben dedi , yalnız bırak beni falan dedi ,nolur kendi kendime bi kalıyım kabulleneyim dedi . ben dekızdım benımle yasa ne yasayacaksan diye çünkü çok ağırıma gitti ilk defa beni de istemedi yanında . kimseyi şstemiyorum yanımda suan dedi . kapattık telefonu . kendimi kötü hissediyorum .

Gayet normal bir istek bence. Bırakın önce bir kendisi hazmetsin durumu. Sonra sizinle detaylı şekilde konuşacaktır mutlaka.. Ama şuan doğru zaman olmayabilir..

mülakattan geçememesinin komşuya çıkmanıza itiraz etmesiyle bağlantısını anlamadım.
hadi konuşalım sana ihtiyacım var gitme komşuya dese neyse de, geç oldu komşuya gitme benimle de konuşma demesi ne mana anlamadım...

ilk başta onu anlamaya çalışmamışsınız,konu komşuya gitmek istemişsiniz.nişqnlınızla muhabbetiniz bu olmamalıydı,teselli etmeniz ve yanında durmanız gerekirdi.ama siz onu unutup kahve,çaya gidiyorsunuz tabiri caizse.tam tersi durumda bunu size nişanlınız yapsaydı,sizin de tepkiniz pek farklı olmazdı.

ağlayacağım bırazdan suc bende mı kı

Bence de yalnız kalmalı.

Ama sana ihtiyacı olduğunu başta çıkma diyerek belirtmiş sanırım.

Ya da ben yanlış anladım

ağlayacağım bırazdan suc bende mı kı
Sadece onun tarafından görememişsin olayı,empati yapamadın.düşünememiş olabilirsin Ama birkaç gün sonra bu olayı hazmettikten sonra aranız yine eskisi gibi olur ama bu tartışmanızı gündeme sürme.çünkü çıkmaz kuyu,boşuna birbirinizi üzmüş olacaksınız

Back
X