Hayalim gercek oldu.allahım yardım et bize

AYSEECE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.989
3
116
İzmir
Slm arkadaslar. Hep buraya bende hamileyim yazmayı hayal ederdim. Ve o gün geldi.tüp bebek gibi zorlu bir sürecin ardından suanda hamileyyiiiiiiiim.allahım 9ayın sonunda sağsalim kucağıma almayı nasip etsin.dualarınıza ihtiyacım vr

Slm arkadaslar. Hep buraya bende hamileyim yazmayı hayal ederdim. Ve o gün geldi.tüp bebek gibi zorlu bir sürecin ardından suanda hamileyyiiiiiiiim.allahım 9ayın sonunda sağsalim kucağıma almayı nasip etsin.dualarınıza ihtiyacım vr

tebrik ederim ALALHH sağ salim kucağın :ecrin_bebek:almayı nasip etsin

Rabbim Sağ Salim Kucağınıza Almayıda Nasip Etsin İnşallah
Darısı Bebek İsteyen Tüm İnsanların Başına opuyorumnanaktan

tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.darısı bizlerin başına.ben mesaj yazanların diğer mesajlarını da okuyorum ve bakıyorum ki belli süreden sonra herkes hamile olabiliyor.ümit verici oluyor bu benim için.örneğin iki yıl önce hamile kalmak isteyen arkadaşımız bakıyorum sonradan hamile.tabi uzun bir süreç.biz evleneli de 2 yıl oldu ama bakalım Rabb'im ne zaman verecek..

oyyy valla sanki ben tedaviyle hamile kalmışım gibi oldum yazın o kadar etkilediki,tüylerim diken diken oldu.coşkun yazıya yansımı.Rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inş..bu arada bende hamişim biraz duygularımda yoğun :kedi:

cnm seni forumdan hep takip ediyorum çok sıkıntıların oldu inş bu bebek uğurlu gelir sana ve ailene..hayırlı olsun şimdiden

Hayırlı uğurlu olsın bebeğiniz,Allah kucağınıza almayıda nasip etsin,acaba İzmirde nerede yaptırdınız tedavinizi,kaç.ıncı denemenizdi, ve sorun tam olarak neydi,biz de şu an merkez araştırıyoruz...

Gözün aydın canım hayırlı olsun.Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.

Arkadaslar hepinize tesekkürler.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.dualarımızı kabul eylesin

Arkadaslar hepinize çok tesekkürler.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hepimizin yardımcısı olsun

Back
X