- Konu Sahibi melikea123
-
bu şekilde vererek sanırım hayatınız boyunca kendinizi protein ağırlıklı beslenmeye maahkum etmek zorunda kalacaksınız vücudunuz ihtiyacı olan kalsiyum ve minerali omega3ü lifi nereden aldınız merak etmedim değil doğrusu :) amaa sizinn için dünyadaki herkes için en iyisini isterim sağlıklı olmanızı dilerimm tebrik ederim :)Bende yillardir ugrasiyorum en sonunda 48 kilo oldum 60 kiloydum en fazla zaten valla 48 tam manken kilosu, incecik oldum. Super bi duygu. Ben sadece proteinle beslenerek yani karbonhidrati tamamen keserek zayifladim. Bunu soylemek kolay uygulamak oyle zorki. Karbonhidrat yememek demek su: et ve yagdan baska hersey aysak))) yani et, tavuk, balik, sut, peynir, yumurta falan bunlar var ama onun disinsa hersey yasak. Kahvaltida salam sosis de yiyodum ama yaninda ekmek ya da pilav olsun hatta sebze olsun hersey yasak. Kahvaltida protein, oglen yemegi protein, aksam yemegi protein, hatirliyorum agladigim gunler olmustu cok zor ama basari orani yuksek daha fazla bilgi icin oziranches@hotmail.com dan da yazabilirsiniz bana ayrintili anlatabilirim size...
çokk teşekkür ederim daha sonuca gelmedimm asıl başarı o zaman olacak diye düşünüyorum :)Tebrik ederim, büyük ve güzel bir başarı.
Neler yaptınız peki ?çokk teşekkür ederim daha sonuca gelmedimm asıl başarı o zaman olacak diye düşünüyorum :)
merhabalar başarı hikayemi okudugunuz için teşekkürler :) günlüğümde yazmakta nasıl verdiğim besin desteği kullandım ve sağlıklı beslenmeyi öğrendim :)neler yaptınız nasıl verdiniz sporsuz
merhabalar günlüğümle ilgilendiğiniz için teşekkürler :) nasıl verdiğim günlüğümde yazıyor buda günlüğüm:) http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kacinci-gunluk-bu-ben-bile-saymadim.706251/Neler yaptınız peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?