- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Yani şimdi 100 binde olman lazım filan dediler. Bilemiyorum yeni sistem nasılsüreç derken?
üniversite sınavına gireceksiniz, sonra tercih yapacaksınız. sonra da okul ve derrsler. zorluğu okula ve size bağlı.
Yok ben kazanma sürecini soruyorumÖzeldeydim. Devletle arasında elbet farklılıklar oluyor. Fakat özelin hocaları zorlayabilir biraz.
Gideceğiniz özel okula bağlı mesela kaliteli koç, sabancı, bilkent, bilgi gibi özeller oldukça eğitim seviyesi yüksektir.
Mahalle özelleri var birde nişantaşı, üsküdar, özgeğin vs güzel bir puanınız var ise kaliteli bir özel tercih edebilirsiniz.
Bir dersten kalınınca burslu iseniz burs bir şekilde kesiliyordu. Bazı okullarda bu mevcut değilmiş.
Bir şekilde iyi bir birikiminiz varsa istikrarlı olup özele kayıt yaptırabilirsiniz aksi takdirde maddi sıkıntılardan dolayı ödeme yapılmazsa aksilik çıkabilir.
Teşekkür ederim :) kendimi geliştirmek için tüm çabam.Parasını sen ödedikten sonra paşalar gibi okursun. Bence denemeye deger..
Olmazsa bi kaybın yok.. kimseye minnetin yok. Ben denedim parasını ben verdin. Kime ne.
Oku tabiki. Okuyan insanlara aşıgız biz
İnanın is değil derdim . Memurum zaten.İlk 190binde olmanız gerekiyor.
Hevesiniz varsa okuyun, ama etraf hukuk mezunu dolu. Hakimlik sınavı vs var. Tanıdığım bir hukukçu devletten mezun olmasına rağmen 2 yıldır işsiz, asgari ücretle teklifler alıyor.
Hukuk dersleri hakkında çok fikrim yok amacım da kötülemek değil zaten ama madem özel üni. ye gidebiliyorsunuz psikoloji daha iyi derim.
O zaman inşAllah olur diyelim:))İnanın is değil derdim . Memurum zaten.
Sadece çok istiyorum kendimi bu alanda geliştirmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?