• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayalimdeki erkek hayallerimi yikti!!

antepLydLn

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2014
40
6
13
Gaziantep
Konuyu nasil acicm blmiyrm ... 21 yasindaym ve henuz 4 aylik evliym. ama bu 4ay bana kac yil qibi qeldi bi bilseniz... Hani buyukler hep der ya evlilikte ne varmis aptal isi evlnsende kesin calis koca eline bakma oku fln filan iste o zmnlar viz qeliyo ya aslinda hpsi hakliyms!!
esimle 6 sene konstm ama onu hc taniyamamism .. lutfn derlesn bnmle cnku buna ihtyacm var:-/

Sorunun tam olarak nedir?Neden hiç tanıyamadığını düşünüyorsun eşini?

sorunu anlatırsan tam olarak nerede koptuğunu, yardımcı olabiliriz

4 ayda ne çabuk bunaldın..küçük yaşta tanıştığın için normal tanıyamadığın..ama açıklık getirmemişsin..

Ne olduğunu soracağımızı biliyosunuz neden anlatarak başlamıyosunuz sorununuzu bizi yoruyosunuz burda?

1. Kocan sana para vermiyor.
2. Kocan sana para veriyor ama surekli laf sokuyor.
3. Kocan sana para veriyor ama kalem kalem bu paranin nereye harcandiginin hesabini soruyor. Gereksiz gordugu seyler oluyor ve sana kiziyor.
4. Kocan sana para veriyor ve "Para bende, kontrol bende" diyor, her seyin onun istedigi gibi olmasini istiyor. "Zaten calismiyorsun, evde her sey dort dortluk olacak" diyip yaptiklarini da begenmiyor.

Daha uzar da genel hatlarla illa ki bunlardan biridir. Hangisi?

hayır yani bunaldım ettim demiş.Sebebini söylememiş.Nasıl yardımcı olabilecez sana cnm söylermisin ?

1. Klaviyende harf eksikligimi var ?

2. Kocan sana para verdimi laf sokuyor tam olarak anliyamadim ben sorunu.
4 aylik evlilik daha cicim ayi olmali, cok erken tukenmissiniz.....

halen geç kalmış sayılmazsın iyi bir kurs belediyelerin vs.. sonra güzel bir iş bir bakmışsın yepyeni bir hayatın var. kocan da seni üzüyorsa artık yolları ayırmalısın 4 ayı 5 ayı yok 1 gün bile üzülmemek lazım sen bir şeyler yap o üzülsün biraz da o zaman niye sen üzüleceksin.

Back
X