• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayalimdeki erkek hayallerimi yikti!!

Bir yol bul kendi paran kazanmaya ve biriktirmeye başla
Sen kendi ayaklarının üzerinde durunca o güveni alınca zaten sana saygı duymak zorunda kalacak
Sorunlar büyürse de en azından altın bileziğim var deyip ona göre ne yönde karar verebileceğini düşünürsün en azından seçeneğin olur zorunluluğun değil
Belediye kursları iyi fikirmiş arkadaşın dediği gibi...

YAŞIN ÇOK GENÇ. ÇALIŞABİLİRSİN. NEDEN SAVAŞMAK YERİNE HEMEN küsmeyi bunalmayı yılmayı tercih ediyorsun. ayrıca sorunun ne ise açık açık yazarsan daha net tavsiyeler alırsın canımm
evliliqimin ilk iki ayinda calistim ve eve 11 de qeliyodm cokta kafam rahatti ama calistiqm yer kapaninca issiz kaldm ve suan bi is bulamiyorum.s

1. Kocan sana para vermiyor.
2. Kocan sana para veriyor ama surekli laf sokuyor.
3. Kocan sana para veriyor ama kalem kalem bu paranin nereye harcandiginin hesabini soruyor. Gereksiz gordugu seyler oluyor ve sana kiziyor.
4. Kocan sana para veriyor ve "Para bende, kontrol bende" diyor, her seyin onun istedigi gibi olmasini istiyor. "Zaten calismiyorsun, evde her sey dort dortluk olacak" diyip yaptiklarini da begenmiyor.

Daha uzar da genel hatlarla illa ki bunlardan biridir. Hangisi?
aslinda tek sirun arkadaslari onlar daha deqerli qozunde onlara para yediriyo eve qetirio ben ne desem sen benim arkadaslarima bisey diyemezsin diyo vs vs...

Bir yol bul kendi paran kazanmaya ve biriktirmeye başla
Sen kendi ayaklarının üzerinde durunca o güveni alınca zaten sana saygı duymak zorunda kalacak
Sorunlar büyürse de en azından altın bileziğim var deyip ona göre ne yönde karar verebileceğini düşünürsün en azından seçeneğin olur zorunluluğun değil
Belediye kursları iyi fikirmiş arkadaşın dediği gibi...
para biriktirmeyi cok iyi biliyorum o paraya sikisyiqnda veriyorum yada benim evin ihtiyaci olduqunda aliyorum paramla ama evde bi ceyrek varmis ben bilmiyodum kendi koymus oda yokmus yerinde ve bana sende para var sen aldin qibisinden neler soyledi bana

6 yil sevgili kal 4 ay evlilik bunaltsin...

Cok dusunduruyo bu ornekler beni..
Allahim sen yaniltma..amin.
Çimki sevgiliyken SORUMLULUK yok.
Gez dolaş hayat güzel. Ama evlilik öyle değil. O yüzden yapamıyorlar..
Duanıza da amin diyorum. Böyle örneklere de üzülüyorum.

Konuyu nasil acicm blmiyrm ... 21 yasindaym ve henuz 4 aylik evliym. ama bu 4ay bana kac yil qibi qeldi bi bilseniz... Hani buyukler hep der ya evlilikte ne varmis aptal isi evlnsende kesin calis koca eline bakma oku fln filan iste o zmnlar viz qeliyo ya aslinda hpsi hakliyms!!
esimle 6 sene konstm ama onu hc taniyamamism .. lutfn derlesn bnmle cnku buna ihtyacm var:-/

ah sesli harfler ahhh ne çektiniz :KK14:

para biriktirmeyi cok iyi biliyorum o paraya sikisyiqnda veriyorum yada benim evin ihtiyaci olduqunda aliyorum paramla ama evde bi ceyrek varmis ben bilmiyodum kendi koymus oda yokmus yerinde ve bana sende para var sen aldin qibisinden neler soyledi bana
Diğer anlattıkların bi şekilde evliliğe alışma süreci olarak tanımlanabilir ama bu hakaret ama seni ne ile suçluyo ne yani sen mi çalıp bozdurmuşsun terbiyesiz

Baştan her şeyi yazmayınca çok gizemli oluyo. Konuyu takip etmekten kendimi alamıyoroooom:KK22:

Diğer anlattıkların bi şekilde evliliğe alışma süreci olarak tanımlanabilir ama bu hakaret ama seni ne ile suçluyo ne yani sen mi çalıp bozdurmuşsun terbiyesiz
aynen oyle diyo ve iki gundur konusmuyo benimle bana hirsiz mi diyosun axikca soyle diyorum defol git basimdan diyor hakli da olsa haksizda olsa surat asiyo bana benim ozur dilememi bekliyo ama bana hirsiz demesi son nokta oldu. insan kendi altinina qoz koyar mi??

aynen oyle diyo ve iki gundur konusmuyo benimle bana hirsiz mi diyosun axikca soyle diyorum defol git basimdan diyor hakli da olsa haksizda olsa surat asiyo bana benim ozur dilememi bekliyo ama bana hirsiz demesi son nokta oldu. insan kendi altinina qoz koyar mi??

Arkadaş konusunu zamana bırak ..
Ama bu yaptığı çok ayıp ne demek yanii terbiyesiz gerçekten de..
Koy sende tavrını konuşma arama ilgilenme ...
O konuşmak isterse de anlat sakince..
Yaptığı çok ayıp insan şühpe etse bile utanır karşındakine böyle birşey yakıştırmaya emin olmadan söylemez..

aslinda hc biri deql arkadslarni bnden deqerli qoruyo onlar hakknda bsy soyleam doveek dereceye qeliyo annesnn babasnn hatta herksn yannda bni rencide etmeye calisuyo surekli sus diyor baska birsey demiyor.. para knusu pek sikinti deql evde oturuyorum paraya ihtiyacm pek olmuyo ama bn istemeden vermiyo istediqmde param yok dio ama arkadslarina qelince kurusuna kadr harciyo ve qecenlerde bana ben eve alisamadm dio bnlar benim cok zoruma qidiyoo

yazdığınız paragrafın Türkçe çevirisi varsa alabilir miyim?

21 yaş çocuk sayılırsınız.arkadaşlarına önem vermesi normal.gezip tozacagı yaşta evlilik gibi agır bir yük akıl karı değil

smdiye 10 yerde annemin evine qitmistim ama yuzum yok cunku ben evlenmek istiyorum dedim onlar bana destek ciksa dururmuydm smdiye
benim babam her zaman der ki erkek çocuğu okumasın ama kız çocuğu okusun ki evlendiğinde herhangi bişey de babasının evine dönebilsin hiç çekinmeden der.. Hemen acele karar vermeyin belki geçici bi durumdur bu dediklerin..

Arkadaş konusunu zamana bırak ..
Ama bu yaptığı çok ayıp ne demek yanii terbiyesiz gerçekten de..
Koy sende tavrını konuşma arama ilgilenme ...
O konuşmak isterse de anlat sakince..
Yaptığı çok ayıp insan şühpe etse bile utanır karşındakine böyle birşey yakıştırmaya emin olmadan söylemez..
zamana biraktim kendisine seste cikarmadim ama herseyi abarttigi gibi onuda abartti bakti ses cikarmiyorum gece iki de uc te eve qeldi. ama bu konu cok zoryma gitti iki gundur aglamaktak helak oldum kendimi aklamakta istiyorum nasil yapacam bilmiyorum inan bana icimde zerre kadar sevgi kalmadi:-X

benim babam her zaman der ki erkek çocuğu okumasın ama kız çocuğu okusun ki evlendiğinde herhangi bişey de babasının evine dönebilsin hiç çekinmeden der.. Hemen acele karar vermeyin belki geçici bi durumdur bu dediklerin..
universite mezynuyum ama cok acele ettim cunku annemle sorunlarim vardi ki hala da var hic anlasamayiz. o yuzden hemen evlenmek istedim. ama anamin evine kurban olaydim dustum bi cukura cikamiyorum

aslaa.. diyorum ya benim gidecek yuzum yok cunku ben istesim ve israr ettim evlenmek icin ki gitsemde destek felan cikmazlar ..

Cok erken evlenmissiniz, o daha ben az hayatımı yasayım havasında, toy; sen de evinden kurtulmak istemissin. Bence ikiniz de sorumluluk alacak zamanda degilsiniz. Önce işe gir, sonra karsına al konus, baska yol yok ya da bosanacaksın.

Back
X