Gelinlik Modelleri Hayalimdeki Gelinlik ...

arnuvanda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
134
23
28
Merhaba arkadaşlar haziran ayında düğünüm var gelinliğimi artık bulmam gerek bu dönemde alırsam da daha uygun oluyor fiyat olarak o yüzden şimdiden almak istiyorum.Daha önce nişanlığımı diktirdim ve hiç memnun kalmadım.O yüzden hayalimdeki gelinliği bulup hazır almak istiyorum.Bu konuda yardımlarınızı rica edeceğim.Resmini paylaşıyorum bu tarz bi gelinlik hayalimdeki bulan,gören bilen varsa ve nerede bulabileceğim konusunda yardımcı olursa çok dua edicem şimdiden teşekkürler :)

Eklentiler

• 10885227_10154899236285018_4079819626490250695_n.webp
    10885227_10154899236285018_4079819626490250695_n.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 1.067
Merhaba,

Biraz talihsiz bir seçim olmuş zira gelinlik çok pahalı tasarımlarıyla bilinen Michael Cinco'ya ait. Aynısı gibi ülkemizde 10bin gibi bir bütçe altında pek diktiremezsiniz bile.

Ama sizin istediğiniz gelinlik düşük omuz askılı, üstünde motifli boncuk işlemeli, büzgüsüz takılan bir a-kesim eteğinde dantel aplikler bulunan bir etek ise, yani yüzeysel bir benzerlik istiyorsanız hazır bir şeyler bulma imkanınız olabilir. Ülkemizde hazır motifli işlemeler sıkça uygulanmaya başladı, pek böyle dantel üstüne uygulandığını görmesem de...

Mesela aysirada yüzeysel benzer bir model var:
http://www.aysira.com/urun.aspx?id=2484&sfid=2639

Evet aynısını bulmam malesef imkansız.Link için çok teşekkür ederim.Birebir olamaz ama benzer bir model gerçekten mutlaka deneyeceğim.Teşekkür ederim. :)

Merhaba arkadaşlar haziran ayında düğünüm var gelinliğimi artık bulmam gerek bu dönemde alırsam da daha uygun oluyor fiyat olarak o yüzden şimdiden almak istiyorum.Daha önce nişanlığımı diktirdim ve hiç memnun kalmadım.O yüzden hayalimdeki gelinliği bulup hazır almak istiyorum.Bu konuda yardımlarınızı rica edeceğim.Resmini paylaşıyorum bu tarz bi gelinlik hayalimdeki bulan,gören bilen varsa ve nerede bulabileceğim konusunda yardımcı olursa çok dua edicem şimdiden teşekkürler :)

çok güzelmiş ama pahalıya yapmayacak bırı lazım

Back
X