hayalimizdeki eşyaları paylaşıp dertleşelim mi :)

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
slm kızlar...
hepimizin az çok eşyası vardır..kimisi bayılarak alır kimisi zoraki..kimisi de hiç almamış ve hayalini kurmuştur...
keza bende çok bayılarak almadım, yaş küçüktü, renk model uyumu yoktu varsa da önemsemedik..yada fikrimiz beğenilmedi evlendik gittik :) bi şekilde eşyalar evlere döşendi..memnun olduğumuz olmadığımız çok durum vardır haliyle...
hatta belki de severek aldığımız ama sonra pişman olduklarımız bile vardır malum...istedimki paylaşalım dertleşelim ve okuyanlar tavsiye olarak alsınlar :34:
özellikle genç kızlar ev yenileyecekler vs...önce ben başalyım...
yatak odam siyah ve çok hantal...onun yerine bembeyaz mobilyalı bi takım alırdım...yatak örtüm bordo...kesinlikle beyaz veya krem saten alırdım :) halılarımı da kahve krem alırdım :34:
salonum krem siyah ağırlıklı..şimdi alsam tek renk kahve veya gri alırdım koltukları, berjerleride sandalye tarzı zarif bişey alırdım..asla gümüşlük konsol almazdım...
oturma odam kahve krem ağırlıklı..halım çok açık renk..koltuklarını tek renk kahve alırdım halıyıda karışık desenli kahve alırdım ki çocuklu eve beyaz renk halı asla asla asla :34:
mutfağım... mutfak masamı kare ve ufak zarif alırdım, perde olarak zebra alırdım..halısını da karışık desenli ve kir götüren bi renk alırdım..
mikrodalga tost makinesi çay makinesi kahve makinesi vs gibi malzemeleri almazdım asla....
antrem için kestirme halı değil de üç parça zarif bi yolluk alırdım...

şimdilik bunlr aklıma gelen...hadi bakalım kimler neler yazacak :34::34:

doğtaşta pearl die bi köşe takımı var ona aşığım aşıııııkkkkkk bidaha evlenırsem onu almazsam noliiim çekim burayada koycam ölüp bitiorum yaaaa :52: :27:

$3_1_15_31-300x199.webp işte bu doğtaş antik meşe yatak odası hayalimde uzun zamandır.benim eşya konusunda zaafıma parmak basmışsın gazelim.topiğin hayırlı olsun.13 yıllıklar ama çok kötü oldular taşınmaktan resimlerde pek belli olmuyor ama.herneyse yatak odama beyaz pufidik şagimi olur post gibi mi olur halılar alırdım.ben zebra perdeleri pek sevmedim nedense ama bu takımı alsam english homeda incecik uçuş uçuş tüller varya onlardan yapardım bembeyaz ama ...ben countryde sevmiyorum ..o koca güllülerden babaannelerimiz basma deseni derdi ve elbise etek yapardı beni hiç çekmiyor. $ayd0159.webp böylede bir aydınlatmayla yatak odasını bitirdim.salona gelince o arkası yastıklı gaffur pijamalrı gibi koltuklarımdan gıcık kapıyorum :1:zaten gelenlerde hiç rahat edemiyor. $20133550c4ff1a-ad86-4654-9552-d04a08cd4e2a.webp böyle bir koltuk takımı alırdım rengi ve modeli tam benlik hastayım bu takıma :1:efendim yemek odamın ren tıonunu bir ton açtırırdımm $konsol-modelleri.webp bu renge boyattırırdım (ki eninde sonunda yapıcam bunu)uygun iki adet halı koltuğun bir tık koyusundan fon perde yapardım (salonun tülleri yeni ) ondan sonracıma mutfağa cam masa asla almazdım köşe takımı alırdım . bunların hepsini değilse bile bir kısmını gerçekleştircem inşallah. $Modern-mutfak-köþe-takýmý-modelleri-2012-23.webp hayalimdeki köşe takımı da bu .benim hayallerim gerçekçi biraz hem kullanışlı hem estetik olmalı benim alacağım eşya ...

ah ahhh o venge yatak odası takımım..çok beğenerek almıştım ama nerden bileyim toz yumağı olacağını...çokta yeni sağlam kıyamıyorum da değiştirmeye...keşke sihirli değneğim olaydı da hoop diye beyaza çevirseydim rengini..içimi daraltıyor artık yatak odamın rengi perde halı vs hep beyaz kullandım ama yinede gözüme batıyor....yemek odamda siyah ama seviyorum o takımımı..çok fazla toz tutmuyor lake olduğu için..oturma odam krem rengiydi benimde üstelik leke tutuyordu..değiştiriyim dedim ama hoşuma giden takım bulamadım..bende kaplamaya verdim..tay tüyü vizon rengi kaplandı..o kadar memnunum ki anlatamam..kızım yemeklerini hep koltukların üzerinde yer..inanır mısınız ketçap lekesi bile ıslak mendille hoop çıkıveriyor...

Eki Görüntüle 672824 işte bu doğtaş antik meşe yatak odası hayalimde uzun zamandır.benim eşya konusunda zaafıma parmak basmışsın gazelim.topiğin hayırlı olsun.13 yıllıklar ama çok kötü oldular taşınmaktan resimlerde pek belli olmuyor ama.herneyse yatak odama beyaz pufidik şagimi olur post gibi mi olur halılar alırdım.ben zebra perdeleri pek sevmedim nedense ama bu takımı alsam english homeda incecik uçuş uçuş tüller varya onlardan yapardım bembeyaz ama ...ben countryde sevmiyorum ..o koca güllülerden babaannelerimiz basma deseni derdi ve elbise etek yapardı beni hiç çekmiyor.Eki Görüntüle 672825 böylede bir aydınlatmayla yatak odasını bitirdim.salona gelince o arkası yastıklı gaffur pijamalrı gibi koltuklarımdan gıcık kapıyorum :1:zaten gelenlerde hiç rahat edemiyor.Eki Görüntüle 672826 böyle bir koltuk takımı alırdım rengi ve modeli tam benlik hastayım bu takıma :1:efendim yemek odamın ren tıonunu bir ton açtırırdımmEki Görüntüle 672827 bu renge boyattırırdım (ki eninde sonunda yapıcam bunu)uygun iki adet halı koltuğun bir tık koyusundan fon perde yapardım (salonun tülleri yeni ) ondan sonracıma mutfağa cam masa asla almazdım köşe takımı alırdım . bunların hepsini değilse bile bir kısmını gerçekleştircem inşallah.Eki Görüntüle 672828 hayalimdeki köşe takımı da bu .benim hayallerim gerçekçi biraz hem kullanışlı hem estetik olmalı benim alacağım eşya ...

ah geztapom işte zaafımız olduğu için böyle hayal kuruyoruz ya :) bende evlenirken severek alamadım hiç bişeyi...biraz ucuza gidildi birazda gelin kızsın haliyle pek ağzını açamıyorsun, birilerinin zevki benim evin eşyası oldu döşendi...
gerçi tamamen benim zevkime bırakılsaydı da yine hata ederdim bazı konularda...
çünkü 4 sene önce bu kadar hakim değildim dekore etme hususuna...
ne bileyim insan yaşadıkça gördükçe kullandıkça anlıyor eşyanın nasıl olması gerektiğini..
özellikle çocuk da olunca moda trend şeyleri değil kullanışlı şeyleri tercih etmem gerektiğini anladım...
nasip olursa o günleri görürsek tayinimizin çıktığını, işte o zaman sindire sindire değiştirecem allah izin verirse...
ilk önce salondaki krem koltukları oturma odama alıp, salonuma çok hoş tek renk bi takım alıcam..sanırım tek renk kahve olur, yada tek renk sütlü kahve...
kaba saba almam narin bir üçlü bir tekli ve iki zarif berjer..sandalye görünümlülerden....
yatak odamı da beyaz yada krem alırım, hemde böyle kızaklı değil, açılır kapanır kapaklılardan...birde bukadar büyük almam sanırım, gemi gibi anacım kocman hiç sevmiyorum...
komidinlerini almam, yatak başlığına sabit abajur koyma yerleri olanlardan alırdım..çok hoşuma gidiyor...
ah ah gazelim şükür diyelim yinede bunlara hiç sahip olamamış insanlar var ama napıcaz işte gönül istiyor bakalım hayırlısı olsun...
bu arada gaffur pijamalı desen örneğin çok komiğime gitti allah iyiliğini versin :60:

aynen anlattığınız gibi oldu benimde,çoğunu aceleden mecbur kaldığım için vede tecrübesizlikten aldım ,salonum yatak odam çocuk odam mutfak dolapları fayanslar herşeyi kendimiz gittik almaya ama hep uygun olsun dedik sonuç...:( hiç birini beğenmiyorum eşim eşyalar yeni diye değiştirmiyor taksit yapmayı hiç sevmez şimdi yenilerde beyaz köşem masa aldı,konsol aldık yine karışan oldu ünite alıcaktım konsol aldırdılar salona uymadı çıldırıcam ev eşya dolsun istemiyorumda ama şimdi oturma odama ünite almam gerekiyor kafaya taktım bir kere konsol fazlalık olcak şimdi içi dolu ama,şimdi olsa yemek odası takımı alırdım tülüne varana kadar ,yatak odam ceviz rengi ben kahve sevmem mecbur kalmıştım başka seçenek yoktu şimdi olsa beyaz yatak odası,çocuk odasınıda yaptırdık pembe onunda arkası çıkıyor,bana kalsa yeni bir ev yeni eşyalar lazım bana sabır sabır benim isteklerimin çoğu hayal olarak kalacak öyle gözüküyor sevgiler......

Hemen aklıma gelen; bu kadar aksesuar almazdım..:19:
Gümüş mü moda ya da hoşuma gidiyor,hoopp tüm salon aksesuarları gümüş
Varaklı şeyler mi hoşuma gitmeye başladı hadi hoop komple varak sarı..
Aman şu biblo pek bi güzelmiş canıımm,benim olmalı :kkk:
Bu saydıklarımın hepsi konsolda bekliyor artık.. Tabak çanaktan ziyade dolap içlerinde hep aksesuarlar var benim..
En son ahşaba taktım.. Tüm aksesuarlarım ahşap.. Ama onlara bayılıyorum:69: Tahta filler,tabaklar,şamdanlar,kül tablaları,çerçeveler,ayna çerçeveleri,abajurlar........Bayılıyorum onlara:16:

Diğer eşyalarımdan memnunum aslında.. Sade ve şıklar..Yani çok moda değiller dolayısıyla modaları geçmiyor..:86:

Son düzenleme:
Hemen aklıma gelen; bu kadar aksesuar almazdım..:19:
Gümüş mü moda ya da hoşuma gidiyor,hoopp tüm salon aksesuarları gümüş
Varaklı şeyler mi hoşuma gitmeye başladı hadi hoop komple varak sarı..
Aman şu biblo pek bi güzelmiş canıımm,benim olmalı :kkk:
Bu saydıklarımın hepsi konsolda bekliyor artık.. Tabak çanaktan ziyade dolap içlerinde hep aksesuarlar var benim..
En son ahşaba taktım.. Tüm aksesuarlarım ahşap.. Ama onlara bayılıyorum:69: Tahta filler,tabaklar,şamdanlar,kül tablaları,çerçeveler,ayna çerçeveleri,abajurlar........Bayılıyorum onlara:16:

Diğer eşyalarımdan memnunum aslında.. Sade ve şıklar..Yani çok moda değiller dolayısıyla modaları geçmiyor..:86:

aksesuar fazlalığı sıkıntı değil canım :) birilerine hediye edebilirsin veya baktın olmadı at gitsin...
ama koca koca eşyaları ne değiştirebilecek maliyetimiz var nede atmaya kıyacak vicdan :(
allah dileyene dilediği evler nasip etsin inşallah..

aynen anlattığınız gibi oldu benimde,çoğunu aceleden mecbur kaldığım için vede tecrübesizlikten aldım ,salonum yatak odam çocuk odam mutfak dolapları fayanslar herşeyi kendimiz gittik almaya ama hep uygun olsun dedik sonuç...:( hiç birini beğenmiyorum eşim eşyalar yeni diye değiştirmiyor taksit yapmayı hiç sevmez şimdi yenilerde beyaz köşem masa aldı,konsol aldık yine karışan oldu ünite alıcaktım konsol aldırdılar salona uymadı çıldırıcam ev eşya dolsun istemiyorumda ama şimdi oturma odama ünite almam gerekiyor kafaya taktım bir kere konsol fazlalık olcak şimdi içi dolu ama,şimdi olsa yemek odası takımı alırdım tülüne varana kadar ,yatak odam ceviz rengi ben kahve sevmem mecbur kalmıştım başka seçenek yoktu şimdi olsa beyaz yatak odası,çocuk odasınıda yaptırdık pembe onunda arkası çıkıyor,bana kalsa yeni bir ev yeni eşyalar lazım bana sabır sabır benim isteklerimin çoğu hayal olarak kalacak öyle gözüküyor sevgiler......

canım öyle zamanlar oluyor ki hiç beklemediğin bi anda bakmışsın yenisini alıvermişsin...biraz maliyet düşük denk gelir veya eşinin eşref vaktine gelir hiç ummadan alıvermişsin :)
konsol konusunda kesinlikle katılıyorum bende hiç sevmiyorum çok gereksiz bişey..yemek takımını falan koyuyorlar diye tavsiye ediliyor ama benim yemek takımım mutfakda...konsol da da sırf boş kalmasın diye ıvır zıvırlar var :37:
anlayacağın fuzuli bekliyor salonumun en ala köşesinde...hem odayı daraltıyor hem de işe yaramıyor...
parçalayıp yaksan yanmaz bile :) sunta sonuçta bi halta yaramaz...
üniteyi bende çok seviyorum..canım bak benim evimde koyacak yer olsa kesinlikle alırdım..sana tavsiye edebilirm...tekzen diye bi yapı market varya, orda tv ünitelerinde kampanya var....
o kadar güzeller ki istediğin büyüklük ve ebatta..bi bak istersen...fiyatları da çok uygun...fazla olduğu için indirimdeymiş...kalitesiz değil yani ihraç fazlası...
ben bi tane beğendim beyaz ve sütlü kahve tonlatında, çok şık..230 tl...:53: görünce şok oldum çok ısrar ettim eşime nolur alalım diye, alsak yer yok nereye koycaz diyo..haklı aslında yer yokki evim çok dar..ama sana tavsiyem bi bak istersen..tekzen vardır orda dimi?

oooo harika konu olmuş gazelcim bu başlığa herkesin yazacağı bişeyler vardır muhakkak..
ben mesela evlenirken aynen dediğin gib yaşım küçüktü ama hakkaten küşük 17.5 e hal böyle olunca tecrübesiz oluyo insan ne nasıl ne renk alınmalı nasıl kullanışlı olur nerden alınır bilmiyorsun annemler desen bizim burda karışmaz pek kız evi adettendir alışverie oğlan eviyle gidilir e sağolsun onlar da hiç yardım etmediler yıktılar eşimle üzerimize herşeyi bir de tek kuruş maddi destek olmadılar paraya bütçeye göre aldık herşeyimizi babam sağolsun yatak odamı bulaşık makinemi aldı onun dışında bi oturma gurubu ki 10 yıl öncenin en adi ucuz takımına 1000 lira vererek almıştık öyle doğtaş falan yoktu kayseriye ankaraya gidip masraf yapacak durum da olmayınca ne aldıysak idarelik aldık yani...öyle yemek takımı falan alınmadı halılar desen bu naylon katkılı en ucuz olandan aldık almaz olaydık ömrümü yedi kıl toplar yapışır falan falan...yatak odamı babam en beğendiğini al parası önemli değil dedi oğlan evinin yapmadığını yaptı valla allah razı olsun ama o zamanlar evlenenler bilir eskitme mobilyalar vardı sadece başka yoktu o da koyu koyu renkler e mecbur onlardan aldık çok pişmandım aslında aldığıma ama şimdilerde iyiki onu almışım diyorum çünkü en azından çiziği bozuğu tamir edilip bi de boyandı mı yeni gibi oluyo resmen ve malum benim cauntry aşıma da çok uygun bi hale geliyo o zaman iple çekiyorum boyanacağı zamana bembeyaz olsunlar istiyorum..
salonumu 7 yıl sonra döşedim o zamanın modası neyse ona göre ama çok kaliteli mobilyalarım kahve krem oturma kısmı kahve ve kolları krem deri olması acayip kullanışlı çünkü oturulan kısım koyu olduğundan leke belli etmiyo kollar da malum çok kirlendiğinden hele çocuklu olunca oralar da deri ve üstelik krem deri toz belli etmiyo..arkası yastıklı aldığıma çok memnunum çünkü inanılmaz rahat..iki koltuğu da 3lü olması ve yatak olabilmesi çok güzel..yemek odam da toz belli etmeyen bir renk armut rengi sanırım o da çok kullanışlı...
mutfağımın ve koridorumun yerlerinin fayans olmasından çok pişmandım onları parke yapptırdım tavsiye ederim çok rahat temizlik açısından ve sıcaklık bakımından..
kapılarımın koyu kahve olmasından çok pişmandım onları da beyaza boyadım ohh ferah derah oldu yine tavsiye ederim
evime aldığım saggy halılardan çooooooooooooooooook pişmanım şimdi olsa 1 kuruş vermem o halılara..markaları kaşmir ve saray simli saggy aman uzak durun..
çamaşır makinem ve bulaşık makinem bosch çok memnunum ..ankastre setim mekappa iananılmaz memnunum tavsiye ederim..buzdolabım sharp harika geniş ve sessiz çook memnunum..
çok uzattım biliyorum ama bu son mikrodalgam vazgeçilmezim mutfağıma da dikey perde almıştım çok pişmanım en kısa zamanda çift sistem stor sarmaşık desenli olandan almak istiyorum tavsiye ederim zebra aman aman karartıyo evi..

oooo harika konu olmuş gazelcim bu başlığa herkesin yazacağı bişeyler vardır muhakkak..
ben mesela evlenirken aynen dediğin gib yaşım küçüktü ama hakkaten küşük 17.5 e hal böyle olunca tecrübesiz oluyo insan ne nasıl ne renk alınmalı nasıl kullanışlı olur nerden alınır bilmiyorsun annemler desen bizim burda karışmaz pek kız evi adettendir alışverie oğlan eviyle gidilir e sağolsun onlar da hiç yardım etmediler yıktılar eşimle üzerimize herşeyi bir de tek kuruş maddi destek olmadılar paraya bütçeye göre aldık herşeyimizi babam sağolsun yatak odamı bulaşık makinemi aldı onun dışında bi oturma gurubu ki 10 yıl öncenin en adi ucuz takımına 1000 lira vererek almıştık öyle doğtaş falan yoktu kayseriye ankaraya gidip masraf yapacak durum da olmayınca ne aldıysak idarelik aldık yani...öyle yemek takımı falan alınmadı halılar desen bu naylon katkılı en ucuz olandan aldık almaz olaydık ömrümü yedi kıl toplar yapışır falan falan...yatak odamı babam en beğendiğini al parası önemli değil dedi oğlan evinin yapmadığını yaptı valla allah razı olsun ama o zamanlar evlenenler bilir eskitme mobilyalar vardı sadece başka yoktu o da koyu koyu renkler e mecbur onlardan aldık çok pişmandım aslında aldığıma ama şimdilerde iyiki onu almışım diyorum çünkü en azından çiziği bozuğu tamir edilip bi de boyandı mı yeni gibi oluyo resmen ve malum benim cauntry aşıma da çok uygun bi hale geliyo o zaman iple çekiyorum boyanacağı zamana bembeyaz olsunlar istiyorum..
salonumu 7 yıl sonra döşedim o zamanın modası neyse ona göre ama çok kaliteli mobilyalarım kahve krem oturma kısmı kahve ve kolları krem deri olması acayip kullanışlı çünkü oturulan kısım koyu olduğundan leke belli etmiyo kollar da malum çok kirlendiğinden hele çocuklu olunca oralar da deri ve üstelik krem deri toz belli etmiyo..arkası yastıklı aldığıma çok memnunum çünkü inanılmaz rahat..iki koltuğu da 3lü olması ve yatak olabilmesi çok güzel..yemek odam da toz belli etmeyen bir renk armut rengi sanırım o da çok kullanışlı...
mutfağımın ve koridorumun yerlerinin fayans olmasından çok pişmandım onları parke yapptırdım tavsiye ederim çok rahat temizlik açısından ve sıcaklık bakımından..
kapılarımın koyu kahve olmasından çok pişmandım onları da beyaza boyadım ohh ferah derah oldu yine tavsiye ederim
evime aldığım saggy halılardan çooooooooooooooooook pişmanım şimdi olsa 1 kuruş vermem o halılara..markaları kaşmir ve saray simli saggy aman uzak durun..
çamaşır makinem ve bulaşık makinem bosch çok memnunum ..ankastre setim mekappa iananılmaz memnunum tavsiye ederim..buzdolabım sharp harika geniş ve sessiz çook memnunum..
çok uzattım biliyorum ama bu son mikrodalgam vazgeçilmezim mutfağıma da dikey perde almıştım çok pişmanım en kısa zamanda çift sistem stor sarmaşık desenli olandan almak istiyorum tavsiye ederim zebra aman aman karartıyo evi..

rukiyecim hakkaten çok küçük evlenmişsin...ben 21 yaşında evlendim..hadi sen çocuktun bilemedin ama ben eşşek kadar kzıdım :) ama bacım benim bekar halimi görsen evle eşyayla ilgisi olmayan hoppa zıppa arkadaşlarla çarşıda gezen biriydim bi yandan muhasebecilik yapıyordum ve aklım hep kariyer meselesindeydi...saflık işte...derken nişanlandık bi baktım ki eşya alıyoruz, ne alsam nasıl alsam hiç bilmeden gittim..renk uyumu diye bişey yoktu asla kafamda...tek düşüncem saçma salak şeyleri beğenmiş olmam...
keşke diyorum ah keşke kadınlar kulübünü o zamanlar tanısaydım..burdaki evleri uyumları tavsiyeleri inceler giderdim almaya..baksana anacım şimdiki kızlar nasıl akıllı :)
açıyorlar bi başlık, evleniyorum eşya konusunda yardım diyorlar..:) markasından rengine kadar pozitif enerjiyle dolu dolu gidiyorlar alıp geliyorlar..sıfır hatasız evlerini döşüyorlar sonra bizde imrenerek bakıyoruz :)
neyse geçmişe dönülmez ama bundan sonrası için fikir olur açısından açtım konuyu....nasip olur ev alabilirsek veya burdan memelkete tayin çıkarabilirsek inşallah, sindire sindire almak istiyorum...uzun araştırmalar sonucu alıcam hep...aklıma düşüp hemen gidip almam asla akıllandım artık :44::44::44:

tv ünitesi iyi hoşda konumlandırmak zor kiracı için her evin salon şekli farklı hemde çok yer kaplıyor eskinin bir duvarı kaplayan vitrinleri vardı 80 li yıllarda onların modernize edilmiş hali bana göreEki Görüntüle 673129 Eki Görüntüle 673129 Eki Görüntüle 673129 Eki Görüntüle 673129

haha :60: geztapım çok güldüm allah iyiliğini versin :)
çok doğru ama haklısın valla...benim yengemin bi vitrini var, barlı vitrin diyorlar ....anam o zamanlar ne modaydı biliyomusun :)
L şeklinde bi vitrin, içinde koca koca aynaları var, doldur babam doldur içi hep bardak çanak dolu :)
hala da durur evinde napsın dayım oralı olmayınca :) oda ünie sevmez hiç..demekki bu yüzdenmiş :) vitrinden bıkmış zavallım :)

hakkaten yaa ben de sevmiyorum ünite duvarda bi ton delik ben arada yer değiştiririm eşyaları o bana hiç uygun değil ...hantal ama ufak ünite olursa olur bak o zaman..

gazelcim ne güzel bir topik olmuş
ben bi düşünüp yazayım
malum eyülde yeni eve taşınınca eşyalarımı değiştirdim istediğim gibi yaptım çok şükür darısı siz eolsun
en son değişiklikler evimin topiğinde bir bakın bakalım
beğenecekmisiniz
gazelcim aynayı çıkardım konsol aldım :)

attachment.php

ne kadar güzel bi konsolmuş bu bayıldım valla.

benim eşyadan yana bi sıkıntım yok şükür her şeyi istediğim gibi aldım, e insan 29 yaşında evlenince tabiri cazise dana kadarken evlenince zevkleri de oturmuş oluyor :D ama benim de evin tadilatından kaynaklı sıkıntım var en başta banyom :( banyomu sevemedim sevemedim arkadaşlar 7 aydır şu evdeyim diyorum ki biraz ısınsam bari gidiyorum bir şeyler alıyorum güzel gözüksün gözüme diye yok olmuyor :/ yepyeni de banyo kırdırsam değiştirsem yazık diyorum öyle elim kolum bağlandı.

bu evin tadilatı yapılırken ben istanbul'da değildim istediğim gibi müdahale edemedim, boyayı seçtim yerdeki fayansları, laminantları seçtim bir de mutfağı ben seçtim banyo çok aceleye geldi. tamam mutfak da çok istediğim gibi değil ama seviyorum mutfağımı. bir de maddi olarak o dönemde mutfak için ayrılacak 4-5 bin gibi bir para yoktu açıkçası. ama o banyo ah o banyo diyor ve susuyorum :(

attachment.php

ne kadar güzel bi konsolmuş bu bayıldım valla.

benim eşyadan yana bi sıkıntım yok şükür her şeyi istediğim gibi aldım, e insan 29 yaşında evlenince tabiri cazise dana kadarken evlenince zevkleri de oturmuş oluyor :D ama benim de evin tadilatından kaynaklı sıkıntım var en başta banyom :( banyomu sevemedim sevemedim arkadaşlar 7 aydır şu evdeyim diyorum ki biraz ısınsam bari gidiyorum bir şeyler alıyorum güzel gözüksün gözüme diye yok olmuyor :/ yepyeni de banyo kırdırsam değiştirsem yazık diyorum öyle elim kolum bağlandı.

bu evin tadilatı yapılırken ben istanbul'da değildim istediğim gibi müdahale edemedim, boyayı seçtim yerdeki fayansları, laminantları seçtim bir de mutfağı ben seçtim banyo çok aceleye geldi. tamam mutfak da çok istediğim gibi değil ama seviyorum mutfağımı. bir de maddi olarak o dönemde mutfak için ayrılacak 4-5 bin gibi bir para yoktu açıkçası. ama o banyo ah o banyo diyor ve susuyorum :(

ben biliyorum az çok evinin tadilatında yaşananları banyoyu eşin seçmişti galiba dimi mor gibi bir renkti seramikler ve sen aynen benim gibi cauntry seviyorsun en iyi anlayanlardanım seni benim de banyon evde en sevmediğim kısım çünkü ben de evimizi yaptırırken bilmemenin cahilliğinin yanında bir de koskoca evi baştan yaptırınca son ince işlere haliyle para kalmıyo aslında en çok para yiyen kısım iç ince işler ben de o zamanın modası ve maddi imkanla ancak kahve krem bir seramik yaptırmıştım seçeneğim de sınırlıydı hala ısınamıyorum banyoma ne alsam ne eklesem de olmuyo..ama benimki 7 yılını dolduruyo biraz daha zaman geçsin istediğim gibi bi banyo yaptırmak istiyorum ben de ...bakalım ben ne ren nasıl banyo yaptırırım bilmiyorum ama kahve krem olmayacağı kesin aydınlık açık renk aksesuarla renklenen bir banyo hayalim var..

ben biliyorum az çok evinin tadilatında yaşananları banyoyu eşin seçmişti galiba dimi mor gibi bir renkti seramikler ve sen aynen benim gibi cauntry seviyorsun en iyi anlayanlardanım seni benim de banyon evde en sevmediğim kısım çünkü ben de evimizi yaptırırken bilmemenin cahilliğinin yanında bir de koskoca evi baştan yaptırınca son ince işlere haliyle para kalmıyo aslında en çok para yiyen kısım iç ince işler ben de o zamanın modası ve maddi imkanla ancak kahve krem bir seramik yaptırmıştım seçeneğim de sınırlıydı hala ısınamıyorum banyoma ne alsam ne eklesem de olmuyo..ama benimki 7 yılını dolduruyo biraz daha zaman geçsin istediğim gibi bi banyo yaptırmak istiyorum ben de ...bakalım ben ne ren nasıl banyo yaptırırım bilmiyorum ama kahve krem olmayacağı kesin aydınlık açık renk aksesuarla renklenen bir banyo hayalim var..

mürdüm rengi baya koyu bir mor :/ eşim bile seçmedi direkt usta seçti bu olsun mu diye eşim de olsun dedi. bakalım ben 7 sene dayanabilir miyim bilmiyorum ama biraz eskisin banyo şimdiden nasıl bir banyo yaptıracağımı az çok biliyorum. kesinlikle şu tip bir seramik uygulaması istiyorum banyoya

resize.aspx

ve duşakabinin içine çini fayans. banyo dolabı için de dresuar kullanacağım. mudo'da var istediklerimden,
şu tip bi şey bunun mavisi ya da beyazı olabilir

634772245284221250.jpg
ve kesinlikle çanak lavabo istiyorum. şu an salonumda olan çinili aynayı da astım mı işte benim banyom budur diyebilirim.

Son düzenleme:
KIZLAR ALLAH hepimize önce sağlık sonra helalinden bol rızk versin ki hayallerimizi gerçekleştirebilelim.ne demişler tedbili mekanda ferahlık vardır :16:

7 ay önce aldığımız siyah beyaz mobilyalarım yerine, bej ve beyaz tonlarında alırdım, aaah sersemim benn, pişmanım :25:

Back
X