Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hiç hayal etmemiştim sevgilim birden çıktı karşıma ve keşke şşöyle biri olsaydı diyebileceğim bi tip de yok benim.bi tek yeşil göz isterdim o da oldu:)
Ben eskiden sadece beni çok sevsin,ben de çok seveyim isterdim,tipe de önem verirdim. Şimdi ise aile yapısının benimkine uygun olması,bana saygı duyması,her konuda güven vermesi,beni hoş tutması da çok önemli sevginin yanında.Artık önce bu açıdan değerlendirip öyle bağlanabilirim birine. Öbür türlü kör aşık olmak sadece zaman kaybına yol açıyor bence
sadık olmalı..saygılı..esprılı..ne hıssetıgım kadar neden öyle hıssettıgımı de bılmelı ve hıssetmelı..egom yuksektır bıraz, sabırlı olmalı..cimri olmamalı..bana hayran olmalı...akıl verdıgım kadar akıl veren de olmalı..hafıf serserı olmalı ruhu,gecenın bılmem kacında bır anda sokaklarda bulmalıyız kendımızı..muzık zevklerımız ve hayat goruslerımız bır olmalı..aynı anda aynı seylerı soylemelı benımle..ya da benım yapacaklarımı benden 1 sn once yapıp sasırtmalı benı..Ruhumun dıger yarısı degıl,RUHUM olmalı...Allah'a cok sukur hepsıne sahıp ustelık cok ta yakısıklı bır sevgılım var..eee bundan ıyısı şamda kayısı sırnaşık şey
ben hep esmer biriyle çıkmak istedim ama bi türlü olmadı ya...bundan önceki ilişkim bana çok çektirdiğ için hep bana çok değer verecek ve çok sevecek birini hayal ettim ve huzur istdim herşeyden önce...oldu galiba:asigim: