• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalinizdeki eş\sevgili ile hayatınızdaki eşi\sevgiliyi kıyaslayın..Benziyor mu??

chicek

bebişim ve ben
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
300
1
96
- Yurtdışı
kızlar hepimizin hayalinde genç kızlığımızdan beri bir erkek tipi vardır..kimimiz deriz ki yakışıklı olsunşakkıdı kimimiz dürüst olsunsengözlerimebaksanab herkesin aradığı özellikler olmazsa olmazları vardır..ama gelgelelim ki kader mi kısmet mi hayatımızdaki erkeğin özellikleri çoğu yönüyle hayalimizdeki erkekle örtüşmez:1rolleyes: belki de bazılarımız tam hayalindeki erkeği bulmuştur:mymeka: hadi paylaşalım neler umduk neler bulduk:asigim:

kimse yazmamış..ben başlatayım öyleyse..mesela benim hayalimde her anlamda çok güçlü beni koruyup kollayacak sert ama yerine göre sert romantik düşünceli saygılı birisi olsun isterdim..ama şimdi hiçbiri anlayışsız kaba düşüncesiz biri ile evliyim

ben hayalimde eşime aşık olarak evlenmek istedim,çok sevmek istedim,beni herkesten çok sevsin istedim,güzel yemek yapsın istedim,bana karşı ilgili olsun istedim,hep gülsün güldürsün istedim,bana evde yardımcı olsun istedim,beni korusun istedim,düşünceli olsun,saygılı olsun istedim,ben eşim gibi birini istedim allahım fazlasını verdi.ben eşimi çok seviyorum allahım herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq::nazar:

tip olarak hayalimdeki değildi ,
ama yüreği açısından hayalimdekini öldürüp,yerine kendi suretini koydu....Şeniz

Arkadasimiz guzel bir konu bulmus o kadar ugrasmis bizimde okuyup yazmadan cikmamiz dogru olmaz sanirim:))) sanirim herkezin hayallerinde mutlaka beyaz atli bir prensi olmustur benimde oldu ama hayalimdeki bir kisi ile evlilik yapmadim mantik evliligi yaptim ve 11 yil surdu ayrildim .sevgilim yok ama benim kriterlerime uyan ve gercekten kisiligine hayran oldugum bir arkadasim var hayallerime cok yakin biri hemde ama bilmiyorum yani birsey soylemek icin cok erken sanirim.Saygilar

Yeni konumuz hayırlı olsun a.s.

Hayalimdeki sevgili ile şimdiki sevgilimi kıyaslarsam %1oo uyum yok elbette ama %60 uyumlu diyebilirim....

yemek yapmasını bilsin isterdim, oldu
esmer isterdim, oldu
düşünceli ve ince olsun isterdim oldu,
inisiyatif kullanmayı bilsin isterdim, oldu

biraz daha uzun boylu olabilirdi, 1.75 boyu.. neyse artık o kdrcık kusur kad kızında da olurmuş..

kızlar hepimizin hayalinde genç kızlığımızdan beri bir erkek tipi vardır..kimimiz deriz ki yakışıklı olsunşakkıdı kimimiz dürüst olsunsengözlerimebaksanab herkesin aradığı özellikler olmazsa olmazları vardır..ama gelgelelim ki kader mi kısmet mi hayatımızdaki erkeğin özellikleri çoğu yönüyle hayalimizdeki erkekle örtüşmez:1rolleyes: belki de bazılarımız tam hayalindeki erkeği bulmuştur:mymeka: hadi paylaşalım neler umduk neler bulduk:asigim:

hayır hayalimdeki erkek değil kesinlikle....
romantik değil....
hep kendini ve ailesini başkalarını düşünür bencil....
nadirde olsa iyi yönleride var,bunu inkar edemem....:delphin:

Hayalimdeki olmasaydı hayatımdaki olamazdı sanırım :asigim:

çok uzun istiodum oldu
esmer istedim kumral oldu ama daha tatlı oldu
romantik ve anlayışlı istedi oldu
çok ilgilensin sevsin istedim dozu kaçtı biraz
çok aile ve arkadaş bağımlısı olsun istemiodum o olmadı işte bu da evlenince beni zorlarmış gibime geliyo

benim hayalimde ki erkek diil di ama hayatım oldu hayalim oldu...

Hayalimdeki değil Hayatımdaki erkek önemli...

Teytt be ne söylermişim.... Hayalimdeki hiç ama hiç değil, yinede fena sayılmaz ben çok istiyorum galiba

kendıne guvenen bana sahıp cıkan benım ıcın her delılıgı yapacak benı herseyın ustunde tutan bı askım var bı tek ılgı ve kıskanclıgın dozunu tutturamadık
tek ıstemedıgım sevgılımın uzakta olmamasıydı
ama en basında bunu bılmeme ragmen onu sevmemı asık olmamı engellıyemedı

Hayalimdeki eş romantikdi mum ışığında yemekler yiycektik __ şimdi sadece elektrik kesildiğinde mum yakıyoruz :1closedeyes:
Hayalimdeki eş sürprizlerle doluydu __ şimdi doğum günü hediyemi bile kendim alıyorum kaydirigubbakcemile3

Ya düşündümde başka bişey bulamadım fisfisfis demekki hayalimdeki eşe en yakın kişiyle evlenmişim :asigim:
ve KOCAMI ÇOK SEVİYORUM, o çok sevgi dolu bir insan. :nazar: Romantizmi ve sürprizide eksik olsun, onunla evli olduğum için çok şanslı sayıyorum kendimi. :kahve:

Back
X