Saç Uzatma Yöntemleri Hayalinizdeki uzun saçların fotoğraflarını paylaşalım

fotoların photoshop olduğunu düşünenler lütfen sitesine girsin baksın valla bi oyun yok işin içinde çok özendim ya nasıl anlayacağız biz bu almancayı :gitme:

fotoların photoshop olduğunu düşünenler lütfen sitesine girsin baksın valla bi oyun yok işin içinde çok özendim ya nasıl anlayacağız biz bu almancayı :gitme:

evet cnm ya bende şimdi bakıyorum siteye hayran oldum saçlarına.Yok mu acaba sitede almanca bilen biriohaoldumsmile

ben şimdi bakıyorum canım
almancadan ingilizceye çeviriyorum
almancadan türkçeye güzel çeviremiyor çünkü siteler

of almancadan ingilizceye bile düzgün çevirmiyor, almanca kelimeleri olduğu gibi bırakıyor, olsun çevirmeye devam, çok merak ettim formüllerini

Bu kızın saçlarına bayıldım ta rengi olsun ışıltısı olsun uzunluğu olsun tam hayalimdeki saç opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bi formül vermiş ben de o ne diyordum, uyguladığı kür sandım, ingilizceye bi çevirdim, meğer kına yakmış onun tarifini veriyormuş

evet dimi papatyam o kızıl saçlı kız mükemmel adı bile aklımda katharina :) yanlış yazmış olabilirim ama.. :)

bir sürü şampuan markası vermiş doğal, onları kullanmak lazım sanırım şimdilik sadece bunu söylemiş :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…