Saç Uzatma Yöntemleri Hayalinizdeki uzun saçların fotoğraflarını paylaşalım

amma sert çıktın çok güldüm kaydirigubbakcemile3 neyse cevap vermeyeceğim iyi forumlar

cevap vermişsin zaten ...galiba verdiğinin farkında değilsin...:1closedeyes:
ben komik bişey göremedim ayrıca;sert çıkarım ya da çıkmam sen de biraz dikkatli konuş...:mymeka:

amma sert çıktın çok güldüm kaydirigubbakcemile3 neyse cevap vermeyeceğim iyi forumlar

ayrıca saygısız birine görmek istiyorsan kendine bak ilk önce...burası herkese açık bi yer isteyen resim koyar istemeyen koymaz...ne bir kötü laf etmişimdir ne de birine sataşmışımdır...senin dediğin "madem çok uzun saç beğenmiyosun da buraya gelip neden o saç resimlerini koyup bide yorum yazıyosun!" demeye geliyor...bu saygısızlık değil de nedir acaba sana sormak istiyorum...bu yer herkese açık ve isteyen istediği resmi koyar sana mı sorucam!!!!!!bi de çok güldüm diyor... saygısız sensin ilk önce insanlarla nasıl konuşman gerektiğini öğren daha sonra gel bana bir şeyler demeye yüzün olsun...senin gibi insanlara "yazık" diyorum daha başka da diyeceğim bir şey yok...saygısız!!!! bana da burdan cevap filan da yazma umrumda da değil gelmiş bana saygısız diyor...hani cevap vermiyordun??ben kendimi bildiğim için bu lafı doğrudan sana iade ederim..:mymeka:

kendi diyceğini diyor çekiliyor kenara saygısız olan ben oluyorum oh ne ala!!! iyi valla ya!!! sana lafını iade ederim

okypete bu saç çok güzelll
benım anca rüyamda görebıleceğım bi şey

benım saçlarım dümdüz pırasa gıbı ve çok az ve de çok ince. uçlarını kestırdıkten 1 hafta sonra yine aynı oluyor... o kadar da uçlarına saç bakım ürünlerid sürüyorum, düzleştirici maşa kullanmıyorum ama böyle ona rağmen... ((((

ay ilahi kızlar bendesiz saç saç dedikçe benimkilerde kısa herealde diye harıl harıl bişeler sürüp sürüştürüyorum ama bide bakarımki kızların hayalindeki kimi saçlar benim saçımdan kısa bilezemuszemus bi sevindim bi sevindim sormayın yarın koycam resimlerimi nolur sizde bi bakın söyleyin sizce yeterince uzunmu yokse daha uzaması lazımmı çok heyecan yaptım şimdisırnaşık şey

Rojda demirer'in saçlarına bayılıyorum onun gibi olması için herşeyi yaparım ama benimkiler omuz hizasını geçemiyolar ne yazıkki akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…