- 8 Haziran 2017
- 209
- 364
- 18
Merhaba arkadaşlar ...
Genç ,yeni evli biriyim. Zaten çocukluktan hep kilolu bir çocuktum. Düğün zamanı kilo verdim. Düzenli diyet ve sporla ve sonra iki katı aldım diyebiliriz...
Hayatımdaki en yüksek kg yi gördüm 103 kgydi. Kıyafetli vs..ama olsun...yaz günü.. kıyafet kaç kilo ki...
Neyse 1 Ağustos başlamıştım 99.9 dum.
Sonra bıraktım eminim aldım.
Tartılmıyorum şu an... kararsizim.
Ve hedeflerimi yazıyorum inşaallah
Not:hedefler küsürlü olabilir.
1 Eylül hedef : 97 kg
1 Ekim hedef : 94 kg
1 Kasım hedef : 91 kg
1 Aralık hedef : 88 kg
1 Ocak hedef : 85 kg
1 Şubat hedef : 82 kg
1 Mart hedef : 79 kg
1 Nisan hedef : 76 kg
1 Mayıs hedef: 73 kg
1 Haziran hedef : 71 kg
1 Temmuz hedef : 69 kg
1 Ağustos hedef : 67 kg
Aslında hedefim 1 Ağustos tu ve gerçekçi olarak yazdım hedeflerimi ve toplam 35 kg gitmiş oluyor. 102 den hesaplayinca Cok guzel ınsaallah olur...
67 ye geldiğim zaman inşaallah o zaman yeniden hedef koyarım ve bismillahirrahmanirrahim diyorum ve tartılmıyorum inşaallah 1 Eylül e kadar inşaallah amin
67 hayal gibi rüya gibi şu an ama 97 de benim için şu an hayal gibi sayilir:) hadi bakalım inşaallah 1 Eylül 97 olmaya çok kararliyim.
Buraya da yazacağım inşaallah
Instagram motive ediyor evet ama bence yazılı olması şu an benim için daha iyi...
Anlatacak çok şey var...:)
Anlatırım inşaallah
Genç ,yeni evli biriyim. Zaten çocukluktan hep kilolu bir çocuktum. Düğün zamanı kilo verdim. Düzenli diyet ve sporla ve sonra iki katı aldım diyebiliriz...
Hayatımdaki en yüksek kg yi gördüm 103 kgydi. Kıyafetli vs..ama olsun...yaz günü.. kıyafet kaç kilo ki...
Neyse 1 Ağustos başlamıştım 99.9 dum.
Sonra bıraktım eminim aldım.
Tartılmıyorum şu an... kararsizim.
Ve hedeflerimi yazıyorum inşaallah
Not:hedefler küsürlü olabilir.
1 Eylül hedef : 97 kg
1 Ekim hedef : 94 kg
1 Kasım hedef : 91 kg
1 Aralık hedef : 88 kg
1 Ocak hedef : 85 kg
1 Şubat hedef : 82 kg
1 Mart hedef : 79 kg
1 Nisan hedef : 76 kg
1 Mayıs hedef: 73 kg
1 Haziran hedef : 71 kg
1 Temmuz hedef : 69 kg
1 Ağustos hedef : 67 kg
Aslında hedefim 1 Ağustos tu ve gerçekçi olarak yazdım hedeflerimi ve toplam 35 kg gitmiş oluyor. 102 den hesaplayinca Cok guzel ınsaallah olur...
67 ye geldiğim zaman inşaallah o zaman yeniden hedef koyarım ve bismillahirrahmanirrahim diyorum ve tartılmıyorum inşaallah 1 Eylül e kadar inşaallah amin
67 hayal gibi rüya gibi şu an ama 97 de benim için şu an hayal gibi sayilir:) hadi bakalım inşaallah 1 Eylül 97 olmaya çok kararliyim.
Buraya da yazacağım inşaallah
Instagram motive ediyor evet ama bence yazılı olması şu an benim için daha iyi...
Anlatacak çok şey var...:)
Anlatırım inşaallah