• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayaller gerçek olsa... :) İnşaAllah olacak !

Atyeb

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2017
209
364
18
Merhaba arkadaşlar ...
Genç ,yeni evli biriyim. Zaten çocukluktan hep kilolu bir çocuktum. Düğün zamanı kilo verdim. Düzenli diyet ve sporla ve sonra iki katı aldım diyebiliriz...
Hayatımdaki en yüksek kg yi gördüm 103 kgydi. Kıyafetli vs..ama olsun...yaz günü.. kıyafet kaç kilo ki...
Neyse 1 Ağustos başlamıştım 99.9 dum.
Sonra bıraktım eminim aldım.
Tartılmıyorum şu an... kararsizim.
Ve hedeflerimi yazıyorum inşaallah
Not:hedefler küsürlü olabilir.

1 Eylül hedef : 97 kg
1 Ekim hedef : 94 kg
1 Kasım hedef : 91 kg
1 Aralık hedef : 88 kg
1 Ocak hedef : 85 kg
1 Şubat hedef : 82 kg
1 Mart hedef : 79 kg
1 Nisan hedef : 76 kg
1 Mayıs hedef: 73 kg
1 Haziran hedef : 71 kg
1 Temmuz hedef : 69 kg
1 Ağustos hedef : 67 kg

Aslında hedefim 1 Ağustos tu ve gerçekçi olarak yazdım hedeflerimi ve toplam 35 kg gitmiş oluyor. 102 den hesaplayinca Cok guzel ınsaallah olur...

67 ye geldiğim zaman inşaallah o zaman yeniden hedef koyarım ve bismillahirrahmanirrahim diyorum ve tartılmıyorum inşaallah 1 Eylül e kadar inşaallah amin

67 hayal gibi rüya gibi şu an ama 97 de benim için şu an hayal gibi sayilir:) hadi bakalım inşaallah 1 Eylül 97 olmaya çok kararliyim.
Buraya da yazacağım inşaallah
Instagram motive ediyor evet ama bence yazılı olması şu an benim için daha iyi...

Anlatacak çok şey var...:)
Anlatırım inşaallah

Hayalin bigün gerçek olur inş canım şuan ben senin hayalindeki kilodayım 100.1le diyete başladım 8gün sonra 1ay olacak 3kilo 200gr verdim inş sende başarırsın bende hiç bir zaman zayıf bi insan olmadım 20yaşında 84kiloyla evlenmiştim kızıma hamileyken 93kiloydum 110la dogumada gittim sonra 100den aşasını göremedim diye bilirim ama kadın isterse yapar dünya bizim gibiler için sadece yemekten ibaret sanıyordum ama tartıda eksileri görünce asıl dünya zayıflayanca mutlu olmakmış bunu anladım zayıflama takımları var onlara katılmanı tavsiye ederim kendine iyi bak inş ideal kilona saglıklı bi şekilde gelirsin Allah kolaylık versin canım

Hayalin bigün gerçek olur inş canım şuan ben senin hayalindeki kilodayım 100.1le diyete başladım 8gün sonra 1ay olacak 3kilo 200gr verdim inş sende başarırsın bende hiç bir zaman zayıf bi insan olmadım 20yaşında 84kiloyla evlenmiştim kızıma hamileyken 93kiloydum 110la dogumada gittim sonra 100den aşasını göremedim diye bilirim ama kadın isterse yapar dünya bizim gibiler için sadece yemekten ibaret sanıyordum ama tartıda eksileri görünce asıl dünya zayıflayanca mutlu olmakmış bunu anladım zayıflama takımları var onlara katılmanı tavsiye ederim kendine iyi bak inş ideal kilona saglıklı bi şekilde gelirsin Allah kolaylık versin canım

Teşekkür ederim ınsaallah ikimizde hayallerimize ulasiriz:) çok sağol

Merhaba ac karınla demir ilacımı ictim.
Sonra bi lokma ağzıma ekmek attım,ilacın tadı gitsin diye.

Kahvaltı olarak : 3 dilim ekmek domatesli salçalı biberli feslegen(baharat olarak)ve kaşarlı pizza gibi yaptım ondan yedim

Birde Cappucino ictim 1 ya da 2 şeker attım içine unuttum dikkat etmeye çalıştığımı bi daha atmam ınsaallah

Dün çok kötüydüm yorgundum o yüzden 00 gibi uyudum ve namaza uyandım uyudum.. 11.05 de de uyandim.
Hala yorgunum:)
Şimdi istediğim bol bol su içmek ınsaallah yapacağım
Yapmak istediğim çok şeyler var ama bende mi iş yok bilmiyorum :)
Dün çikolata vs yedim dışarı çıkmıştım ama bu gün ınsaallah tam gaz

Not:bazen kaçamak yapmayı düşünüyorum ve bunu kaçamak olarak degerlendirmemeyi düşünüyorum

Bikmamam için
Hadi hayirlisi

Merhaba ac karınla demir ilacımı ictim.
Sonra bi lokma ağzıma ekmek attım,ilacın tadı gitsin diye.

Kahvaltı olarak : 3 dilim ekmek domatesli salçalı biberli feslegen(baharat olarak)ve kaşarlı pizza gibi yaptım ondan yedim

Birde Cappucino ictim 1 ya da 2 şeker attım içine unuttum dikkat etmeye çalıştığımı bi daha atmam ınsaallah

Dün çok kötüydüm yorgundum o yüzden 00 gibi uyudum ve namaza uyandım uyudum.. 11.05 de de uyandim.
Hala yorgunum:)
Şimdi istediğim bol bol su içmek ınsaallah yapacağım
Yapmak istediğim çok şeyler var ama bende mi iş yok bilmiyorum :)
Dün çikolata vs yedim dışarı çıkmıştım ama bu gün ınsaallah tam gaz

Not:bazen kaçamak yapmayı düşünüyorum ve bunu kaçamak olarak degerlendirmemeyi düşünüyorum

Bikmamam için
Hadi hayirlisi
Ekmegi çok yemişsin karbonhidrat yerine protein agırlıklı beslenmeni tavsiye ederim hergün 1 yada 2tane kahvaltıda haşlanmış yumurta yiye bilirsin ya onda zeytin peynir domates salatalık yeşillik en fazla 1dilim ekmek tüket gün boyu her ögün de yesen 3dilim yapar sen her ögün de 3dilim yersen 9dilim yapar canım ara ögün lerde süt ayran soda 1tane meyve tüket ana ögün lerde sebze yada et balık tavuk ama ölçülü tabi bol salata şekerde hayatından çıkar ben şekersiz çay içemezdim 2senedir onuda bıraktım

Ekmegi çok yemişsin karbonhidrat yerine protein agırlıklı beslenmeni tavsiye ederim hergün 1 yada 2tane kahvaltıda haşlanmış yumurta yiye bilirsin ya onda zeytin peynir domates salatalık yeşillik en fazla 1dilim ekmek tüket gün boyu her ögün de yesen 3dilim yapar sen her ögün de 3dilim yersen 9dilim yapar canım ara ögün lerde süt ayran soda 1tane meyve tüket ana ögün lerde sebze yada et balık tavuk ama ölçülü tabi bol salata şekerde hayatından çıkar ben şekersiz çay içemezdim 2senedir onuda bıraktım

Teşekkür ederim öneri için dikkate alacağım ınsaallah :)
Aslında bu kahvaltıyı yaparken verdiğim karar aklımda bile değildi
Sonradan bildirim gelince.. kendimi zorladım resmen :-) :-)
Şimdi evimde shake var. Kalite kontrollü
Herbalife degil
Almanya da yaşıyorum burdan aldım ondan bi kac paket elimde var daha once almistim onlari yapmaya calisacagim dayanabilirsem zaten onlar bi haftaya biter diye düşünüyorum
Sonra da aynen güzel beslenmeye dönmeyi dusunuyorum bakalım hayirlisi :)

Canım inşallah istediğin hayaline kavuşursun.Başlamak bitirmenin yarısıdır derler.Eminim güzel sonuçlar alacaksın.
Ben de şeker kesinlikle kullanmıyorum ekmeği kestim.Günde 3 lt su içiyorum.Diyet yapmıyorum ama belki işine yarar diye yazdım:KK36::KK36:

Canım inşallah istediğin hayaline kavuşursun.Başlamak bitirmenin yarısıdır derler.Eminim güzel sonuçlar alacaksın.
Ben de şeker kesinlikle kullanmıyorum ekmeği kestim.Günde 3 lt su içiyorum.Diyet yapmıyorum ama belki işine yarar diye yazdım:KK36::KK36:

Teşekkür ediyorum desteğin için )

Şimdi oturup neden kilo vermek istiyorum hepsini yazıp burada da paylaşmayı düşünüyorum.. Hadi bakalım (:

Back
X