Kızlar işimde çok mutsuzum.. Çok emek verip okudum , devlet memurluğu ideali ile çok çalıştm fln ama nasip olmadı. Çalışmayı çok seven , üstüme düşen işi hakkıyla yerine getirmek için elinden geleni yapan biriydim. İyi bir firmada muhasebe yapıyordum. Ortamım , işim, patronum çok iyi , güzel sıcak bir ortamdı artık hepsiyle aile gibiydik ve ben sadece kendi mesleğimi yapabilmek için + iş ile evim arası mesafe uzak olduğu için işten ayrıldım. Patronumun bütün çıkma seninle ilgili güzel kariyer planlarım var demesine rağmen.. İnat ettim öyle iş heryerde bulurum diye düşünerekten tüm ısrarlarına rağmen ayrıldım işten. 1 yıl kendi mesleğimle ilgili iş aradım bulamadım mecbur sonra eski işim olan muhasebe işine yöneldm , aradım hemende buldum. Şuan çalışıyorum ama mutsuzum. Hep eski ortamımı özlüyorum oraya tekrar gitmek istiyorum . Muhasebeci değilde temizlik elemanı olarak girdim buraya sanki. Usta-çırak ilişkisini ve yanımdaki bayanın üzerimdeki ego tatminlerini yediremiyorum. Ve kesinllikle anladım ki bayanlar iş hayatında gerçekten çok kaprisli , ego delisi..Tekrar eski patronumu ziyarete gidip konuşsam diyorum sonra eski değerim olmaz arsızlıkmı etmiş olurum diye çekiniyorum.. İş bulmadan işide bırakmayı tekrar göze alamıyorum.
Ne yapmalıyım ? işyerindeyim şuan ama dokunsalar aglıycam. Sabah olmaması için uyumak bile istemedim dün gece..Lütfen fikir verir misiniz bana
(
Ne yapmalıyım ? işyerindeyim şuan ama dokunsalar aglıycam. Sabah olmaması için uyumak bile istemedim dün gece..Lütfen fikir verir misiniz bana