Hayallerim bile mutsuz..

dehlizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
95
54
Bayanlar ben sürekli hayal kuruyorum ama hayallerimde bile mutlu değilim aklımda hep mutsuzluk var . Kendimi hiç iyi yerler de iyi mutlu olarak düşünemiyorum ve günün her dakikası sürekli bu mutsuz hayalleri kuruyorum istem dışı oluyo engel olamıyorum. Sizce neden böyle olabilir nasıl aşabilirim bunu ??:KK43:

Çok hayal kuran biri olarak şükür hayallerimde mutluyum :KK76: İnsan hayal kurmadan yaşayamaz diye düşünürüm hep.

Durumunuzu kötü görüyorsanız bir psikoloğa başvurmanız tavsiyesini verebilirim.Sonuçta önemli konular bunlar.Başka da yorum yapamam alanım değil zaten.

Bayanlar ben sürekli hayal kuruyorum ama hayallerimde bile mutlu değilim aklımda hep mutsuzluk var . Kendimi hiç iyi yerler de iyi mutlu olarak düşünemiyorum ve günün her dakikası sürekli bu mutsuz hayalleri kuruyorum istem dışı oluyo engel olamıyorum. Sizce neden böyle olabilir nasıl aşabilirim bunu ??:KK43:
belki hormonsaldır
mutluluk hormonunuz az salgılanıyordur yapısaldır ya da?? uzmana danışsanız daha düzgün sonuç alınır gerçi

Bende hayal kurarım ama mutsuz olman ilginç
Bu konunun uzmanıyla görüşseniz ama sağlıklı bilgiler elde edersiniz.

benim hayaller de hep mutsuz sonla bitiyor genelde ya ben ölüyorum ya eşim ölüyo ya da beni aldattığı için ben onu öldürüyorum. neden böyle hastalıklı şeyler düşünüyorum bilmiyorum ama....

çok mu duygusalsınız ya da bir şeylerden hemen etkilenip hemen karamsarlaşırmısınız? bazılarımızın karamsar yapısı daha çok ağır basar,mutlu olamayacağını düşünür ve mutluluk hayalleri de kurmazlar

ben de genel olarak kendimi hep en kötüsüne hazırlarım ama bunların kötü birer olasılık olduğunu da aklımda çıkarmam, normal yaşantımı etkilemesine izin vermem. ama bazen öyle olaylar kurgulayıp inanıyorum ki, sonrasında kendime şaşırıyorum. etrafınızda güvebileceğiniz insanlar bulundurun en etkili çözümlerden birisi bu.

ben de genel olarak kendimi hep en kötüsüne hazırlarım ama bunların kötü birer olasılık olduğunu da aklımda çıkarmam, normal yaşantımı etkilemesine izin vermem. ama bazen öyle olaylar kurgulayıp inanıyorum ki, sonrasında kendime şaşırıyorum. etrafınızda güvebileceğiniz insanlar bulundurun en etkili çözümlerden birisi bu.

Gerçek hayatta pek kötü ihtimalleri düşünüp takmam fazla yani böyle hastalık derecesinde değil sadece hayaller de oluyo bu şekilde rahatsız edici . Hatta çok tuhaf bana Kuzenlerim arkadaşlarım genelde pollyanna bile derler . Ama bu yönümü bilmezler

X