Ah onu ben de gördüm ve ben bile izlerken mutlu oldum. Ama çevremde ailem de dahil hayallerimin uçuk olduğunu söyleyince kötü oluyorumValla kafana koyarsan olmaz diye bir şey .
Geçen bir haberde izledim , 80 küsürlük ninenin (ingiltere) ölmeden yapılacaklar listesinde kelepçelenip göz altında sorguya çekilmek varmışpolis ekibi gelip aldı , kelepçe taktı karakola götürdü . Nasıl mutluydu
Bana da öyle derlerAh onu ben de gördüm ve ben bile izlerken mutlu oldum. Ama çevremde ailem de dahil hayallerimin uçuk olduğunu söyleyince kötü oluyorum
Aa neden yaşayamadınız ki? Bir şey mi engel oldu?Bunlar benim de hayallerimdi hic biri olmadı.
Umarım sen yasarsin
İstediğim üni olmadı, ailem yurtdışına sıcak bakmadı,Aa neden yaşayamadınız ki? Bir şey mi engel oldu?
Cesaretlendirici yazınız için teşekkürler :) ama en yakınlarım bile çok hayal kurduğumu söyleyince ister istemez kafamı kurcalıyorYapabilirsin..hatta bir laf var ya; "yapabileceğini de düşünsen, yapamayacağını da düşünsen, her iki durumda da haklısın" yani sana bağlı.
Yoksa burdaki gibi eltim şunu dedi kaynim bunu dediyle ömrün geçer.
Aynı kafadan birini bulmak o kadar zor ki :) erasmus için uğraşıyorum şu anda. O bile o kadar büyük bir şey ki düşünmesi bile yetiyorHayallerin ucuk degil yeterki ayni kafadan biriyle evlen. Ya da bekarken gerceklestirmeye calis ama maddiyat önemli, ogrenciyken zor olabilir
Yok o kadar da değilYaparsin yaparsin maddi imkanin varsa bide marsa cikmak gibi hayallerin yoksa olur bence
Yine bahsettiğim aile giriyor işin içine. Yurtdışına gidebilseydiniz belki de hayatınız bambaşka olacaktıİstediğim üni olmadı, ailem yurtdışına sıcak bakmadı,
İstediğim iş yerleri beni işe almadi.
Para da olmadi.
Ama ben hala uğraşıyorum bakalim
Param çok değil ama neden yeterli parayı kazanamayayım ki daha her şeyin başındayım sonuçta diye düşünüyorum aslındahayallerin uçuk değil. param çok olsa aynılarını bende yapardım. hepsi paraya bakar. ayrıca kaynana elti görümce şeytan üçgenine ne kadar uzak olursan hayatını o kadar kaliteli harcarsın.
Bizim ninelere yapsan Allah korusun kalp krizinden giderler.Valla kafana koyarsan olmaz diye bir şey .
Geçen bir haberde izledim , 80 küsürlük ninenin (ingiltere) ölmeden yapılacaklar listesinde kelepçelenip göz altında sorguya çekilmek varmışpolis ekibi gelip aldı , kelepçe taktı karakola götürdü . Nasıl mutluydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?