Hayallerim çok mu uçuk? Siz de mi gençlik hayallerinizi yaşayamadınız diğerleri gibi?

merve009

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
16
5
1
31
Herkese merhabalar. Uzun zamandır kafama takılan bu konuyu burada benden büyüklere danışmak istiyorum.

Üniversiteye yeni başladım bu sene Marmara iibf'deyim ve her genç gibi hayallerim var mesela Amerika turu yapmak, dibine kadar aşkı yaşayıp sevgilimle birlikte aynı evde yaşamak, sırt çantasıyla gezebildiğim kadar gezmek, ileride çocuğum olursa çoğu annenin yapamadığı çocuğumu alıp yeni yerler keşfetmek, 200 maddelik listemdeki küçük büyük her hayali gerçekleştirmek...
Gerçekten bunlar herkesin dediği gibi 'hayallerde kalacak hayaller' mi? Hayat temposuna karışınca bunlar yok mu olacak?
Babaannem şimdiden başladı seni biriyle tanıştıracağım, okul bitince evlenirsin çok geçe kalma demeye. Yoksa sonum burada okuduğum 'kaynana, elti, görümce' şeytan üçgeninde mi olmak zorunda? Ya da evlenince ailelerimizden mümkün olduğunca uzak, kendi halimizde yaşayamayacak mıyız?
Ya siz gençlik hayallerinizi gerçekleştirebildiniz mi?

Valla kafana koyarsan olmaz diye bir şey .

Geçen bir haberde izledim , 80 küsürlük ninenin (ingiltere) ölmeden yapılacaklar listesinde kelepçelenip göz altında sorguya çekilmek varmış polis ekibi gelip aldı , kelepçe taktı karakola götürdü . Nasıl mutluydu

Ah onu ben de gördüm ve ben bile izlerken mutlu oldum. Ama çevremde ailem de dahil hayallerimin uçuk olduğunu söyleyince kötü oluyorum

Ah onu ben de gördüm ve ben bile izlerken mutlu oldum. Ama çevremde ailem de dahil hayallerimin uçuk olduğunu söyleyince kötü oluyorum
Bana da öyle derler ben gerçekleştirdim geri kalan için de para lazım onlar seninkilerden uçuk
Hayalleri olmayınca bir insanın o insan ölür ki zaten bırak uçuk kaçık da olursa olsun ama şu var ki hayat öyle kolay değil hayallerini gerçekleştiremezsin belki de üni 1sen hayat oo yes şimdi her şey iyi olacak derken daha b.k oluyor ne yazık ki :)

Hayallerin ucuk degil yeterki ayni kafadan biriyle evlen. Ya da bekarken gerceklestirmeye calis ama maddiyat önemli, ogrenciyken zor olabilir

Bunlar benim de hayallerimdi hic biri olmadı.
Umarım sen yasarsin

Yapabilirsin..hatta bir laf var ya; "yapabileceğini de düşünsen, yapamayacağını da düşünsen, her iki durumda da haklısın" yani sana bağlı.

Yoksa burdaki gibi eltim şunu dedi kaynim bunu dediyle ömrün geçer.

Cesaretlendirici yazınız için teşekkürler :) ama en yakınlarım bile çok hayal kurduğumu söyleyince ister istemez kafamı kurcalıyor

Hayallerin ucuk degil yeterki ayni kafadan biriyle evlen. Ya da bekarken gerceklestirmeye calis ama maddiyat önemli, ogrenciyken zor olabilir
Aynı kafadan birini bulmak o kadar zor ki :) erasmus için uğraşıyorum şu anda. O bile o kadar büyük bir şey ki düşünmesi bile yetiyor

İstediğim üni olmadı, ailem yurtdışına sıcak bakmadı,
İstediğim iş yerleri beni işe almadi.
Para da olmadi.
Ama ben hala uğraşıyorum bakalim
Yine bahsettiğim aile giriyor işin içine. Yurtdışına gidebilseydiniz belki de hayatınız bambaşka olacaktı umarım gerçekleştirirsiniz bir gün

hayallerin uçuk değil. param çok olsa aynılarını bende yapardım. hepsi paraya bakar. ayrıca kaynana elti görümce şeytan üçgenine ne kadar uzak olursan hayatını o kadar kaliteli harcarsın.
Param çok değil ama neden yeterli parayı kazanamayayım ki daha her şeyin başındayım sonuçta diye düşünüyorum aslında

Bizim ninelere yapsan Allah korusun kalp krizinden giderler.
İngilterenin nineneleri bile bi başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…