Hayallerim suya dustu nolur yardim edin

Weravurus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
1.050
360
38
30
Kizlar benim bugun adet gunum normalde gununu sasmas hatta saatini bu sabah bekledim yok oglen yok aksam oldu yok belirtilerim goguslerim dolgun damarlar belime agri vuruo kasiklarim agrio adet agrisi degil ama farkli bi agri surekli halsizm onceden belirtim yoktu dun ve bugun yasiorm bunlari idrarimda rengi sari midmde arada sirada bulanio ama testte bise cikmadi boyle bisey yasayan oldumu cok kotuyum esimide heveslendirdm bosuna

canım bır kac gun gecsın bence aynı belırtılerı yasamısız bende esımle dalga gecerdım hamıleyım dıye :) 3 gun gecıktıkten sonra baya bellı cıktı teste . 3 gun sonra beta hcg yaptırsık oda 300 kusur cıkmıstı . Rabbım sana da bagıslasın Insalllahh :)

Gününde çikmaya biliyor hatta ben adet günüm geçtikten 3 gün sonra yapmistim negatifti, 5. Gün çok silik bi çizgiyle öğrendim. Biraz daha sabir hcg değerin şuan çok düşükse test algilayamiyor.
Insallah hamilesindir:)

Oncelikle cvp verdiginiz icin cok saolun size cok dua ediyorum birazda olsa bana morel oldunuz cok kotuyum onceden belirtim yok bu ayda kesin adet olurum diyodm ama olmadim belirtimde var ama cikmadi bide adetlerim hep duzenli bilmiyorm kizlar esmin yuzune bakamiyorum ikimizinde morali sifir aglamamak icn kendimi zor tutuom belki stresten gelmio yarin olurm

canım bır kac gun gecsın bence aynı belırtılerı yasamısız bende esımle dalga gecerdım hamıleyım dıye :) 3 gun gecıktıkten sonra baya bellı cıktı teste . 3 gun sonra beta hcg yaptırsık oda 300 kusur cıkmıstı . Rabbım sana da bagıslasın Insalllahh :)
Insallah cnm sende bian once kucagina alirsn insallah

ama cok stres yapma bak bebıs anne rahmıne dustugu ılk andan sonra annenın hıssettıklerını hıssedıyor . Dıkkat et ;) bekle bıraz daha hala rglolmazsan test yap . Insallah gorursn pozıtıfı :)

bencede canım bıraz bekle ınan kı senden daha vesveselıydım . Tam bır yıldır olmuyordu bebısım . Doktorrum yumuetalıkların cok yavas calısıyor dedı . Umudumu kestım . Bır daha doktorada gıtmedım o pskolojıyle . Allah ıste sımdı hamıleyım . Umudunu kesme . Sakın olmaya calıs . Inan benım esımde cok bunalmıstı . Hep hayal kırıklıgına ugruyorduk . Cok sukur rabbımee . :) bence ıkı uc gun daha bekle canım . Negatıf sonuc alsan dahı kafaya takma . Valla bak ben hıc kafama takmadıgım ay hamıle kaldım , ;) :)

bencede canım bıraz bekle ınan kı senden daha vesveselıydım . Tam bır yıldır olmuyordu bebısım . Doktorrum yumuetalıkların cok yavas calısıyor dedı . Umudumu kestım . Bır daha doktorada gıtmedım o pskolojıyle . Allah ıste sımdı hamıleyım . Umudunu kesme . Sakın olmaya calıs . Inan benım esımde cok bunalmıstı . Hep hayal kırıklıgına ugruyorduk . Cok sukur rabbımee . :) bence ıkı uc gun daha bekle canım . Negatıf sonuc alsan dahı kafaya takma . Valla bak ben hıc kafama takmadıgım ay hamıle kaldım , :KK66: :)
Yok cnm artik zerre kadar takmam 10 yas yaslandm bunaldm artik

Back
X