Meslek lisesi mağduruyum.Mağduriyetim 2 senelik bir okula yerleşmemle devam etti.Tek şansım Dikey Geçiş Sınavuyla bir fakülteye yerleşmekti.
Hiç çalışmadığım kadar çalıştım,emek verdim sonuç yok !
Daha kötü bir sınav olamazdı.
Ne yani bu mağduriyeti bir ömür boyu çekmek zorunda mıyım ben ?
Adamakıllı bir üniversite mezunu bile değilim.Ailem hemen bir yol haritası çizdiler açıköğretim bilgisayar kursu,ingilizce kursu..
Benim hayallerim bunlar değildi oysa.
Bir çıkış yolu vardır mutlaka diyorlar;yok !
21 yaşındayım.Bu saatten sonra üniversite sınavlarına girsem ne olur?Okuldan gelen puanım da kesilecek kazanamam...
Dgs sonrası hedefim Kpss-B sınavına girmekti.Dgs gibi kolay bir sınavı yapamadıktan sonra Kpss'yi nasıl yapayım ?
Belki de kadere razı gelmek en güzeli ama ben bunu kabullenemiyorum.
Böyle bir durumu kendime yakıştıramıyorum.Sanki karakterimden birşey eksildi.
Biraz anlatıp rahatlamak istedim.Ağlayamıyorum bile kaskatı kalakaldım.Böylesine bir sınavın kötü geçmesini hayal bile edemezdim.
Hiç çalışmadığım kadar çalıştım,emek verdim sonuç yok !
Daha kötü bir sınav olamazdı.
Ne yani bu mağduriyeti bir ömür boyu çekmek zorunda mıyım ben ?
Adamakıllı bir üniversite mezunu bile değilim.Ailem hemen bir yol haritası çizdiler açıköğretim bilgisayar kursu,ingilizce kursu..
Benim hayallerim bunlar değildi oysa.
Bir çıkış yolu vardır mutlaka diyorlar;yok !
21 yaşındayım.Bu saatten sonra üniversite sınavlarına girsem ne olur?Okuldan gelen puanım da kesilecek kazanamam...
Dgs sonrası hedefim Kpss-B sınavına girmekti.Dgs gibi kolay bir sınavı yapamadıktan sonra Kpss'yi nasıl yapayım ?
Belki de kadere razı gelmek en güzeli ama ben bunu kabullenemiyorum.
Böyle bir durumu kendime yakıştıramıyorum.Sanki karakterimden birşey eksildi.
Biraz anlatıp rahatlamak istedim.Ağlayamıyorum bile kaskatı kalakaldım.Böylesine bir sınavın kötü geçmesini hayal bile edemezdim.