• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayallerim yıkıldı

Aynı sebepten malesef.. Sadece Allah'a bıraktım..

Ayy çok üzücü bir durum:KK43: eğer sırf bunun için terkettiyse .. seni daha iyi tanımaları için ailesi ile biraz daha vakit geçirmek istediğini söyle bence.

Buna benzer olayi gecen sene yasadim sebebide annecigi ve yengecigi yuzunden. Cok agladim yolda,is yerinde evde. 1 hafta sonra baska kizla gorustugunu ogrendigim anda ki ruh halimi anlatamam sana. Ama ne oldu zaman gecti toparladim kendimi bi amac bi gaye edindim. Belki devam etseydik suan evliydik ve ben mutsuzluktan öluyordum. Suan nasil oldugumu sorarsanda aklima geldiginde sövuyorum. Ha bide cok dua ettim ve arada aklima geltikcede ediyorum. Akittigim goz yaslarinda kimlerin emegi varsa Allah onlardanda ahimi cikarsin diye

Ne insanlar var ailesi istemese bile ikna etmeye çalışıyor didiniyor seninki daha dakikada bırakmış sanki ayrılmak için bahane arar giibi

Eskisi gibi değilim tabii, artık daha güçlüyüm..zaman zaman aklıma anılar gelince , bi özlem bastırınca ruh halim birdenbire değişiyor. ama bazı gerçekleri degistiremiycegimi anladigim icin kadere teslim oldum.. kesinlikle aramadim mesaj atmadim en kötü anımda bile, ondan da öyle bi atak olmadi.ben geçip giden zamanıma üzülüyorum sadece..

Bende ayni seyleri yasadim bir sene önce ayrildik, aynen sende oldugu gibi bana hic bir sans tanimadan ailesi istemedigi icin terk etti, bir kez bile olsun ben mücadele etmek istiyorum deseydi sonuna kadar yaninda olurdum ama o bir hafta icinde kestirip atti. Caba göstermedigini söyledigimde, tekrar konustum onlarla ama ikna edemiyorum dedi yani tüm yasadiklarimiz iki ikna cabasina degermis demek ki sadece. Basta hakkimi helal ediyordum napsin onunda eli kolu bagli diyordum ama sonra duyduklarimdan sonra hakkimi helal edemiyorum ve hala icimde deli gibi bir hirs var bana bu yapilani hazmedemiyorum. Köpekler gibi pisman olsun istiyorum ama geri dönerse onu redetmeye gücüm olur mu bilemiyorum :( gercekten cok kötü bi durum benim üstünden baya uzun süre gecmesine ragmen atlatamamamin sebebi ayni sirkete calismamiz birbirmizi her zaman görmesekde onun hakkinda haber almamin cok kolay olmasi, birazda takintili bir insanim galiba bilmiyorum ama kimsenin yaptigi haksizlik yanina kalmaz Allahin izniyle. Rabbim bizi öyle iyi insanlarla karsilastirsin ki iyi ki bitmis iyiki olmamis diyebilelim insallah.

Bende ayni seyleri yasadim bir sene önce ayrildik, aynen sende oldugu gibi bana hic bir sans tanimadan ailesi istemedigi icin terk etti, bir kez bile olsun ben mücadele etmek istiyorum deseydi sonuna kadar yaninda olurdum ama o bir hafta icinde kestirip atti. Caba göstermedigini söyledigimde, tekrar konustum onlarla ama ikna edemiyorum dedi yani tüm yasadiklarimiz iki ikna cabasina degermis demek ki sadece. Basta hakkimi helal ediyordum napsin onunda eli kolu bagli diyordum ama sonra duyduklarimdan sonra hakkimi helal edemiyorum ve hala icimde deli gibi bir hirs var bana bu yapilani hazmedemiyorum. Köpekler gibi pisman olsun istiyorum ama geri dönerse onu redetmeye gücüm olur mu bilemiyorum :KK43: gercekten cok kötü bi durum benim üstünden baya uzun süre gecmesine ragmen atlatamamamin sebebi ayni sirkete calismamiz birbirmizi her zaman görmesekde onun hakkinda haber almamin cok kolay olmasi, birazda takintili bir insanim galiba bilmiyorum ama kimsenin yaptigi haksizlik yanina kalmaz Allahin izniyle. Rabbim bizi öyle iyi insanlarla karsilastirsin ki iyi ki bitmis iyiki olmamis diyebilelim insallah.
İnşallah arkadaşım.. inşallah..anlattığına üzüldüm baya da zaman geçmiş aslında, karşı taraftan bi geri dönüş olmadi mi hic? Bir senede hiç bi gelişme , en ufak bi kıpırtı olmadı mı :silah: ne tuhaf ya cidden, benim de aslında umudum yok ama ne bileyim en ufak da olsa bi şey belki olmuştur demeden de edemiyorum

Sadece ilk haftalarda yazmaya devam etti hic mi görüsmicez fln gibi seyler söyledi, vicdan azabi yasiyordu herhalde. Sonrada zaten pek ayni ortamdada bulunmadik bir kac ay önce mecburi olarak karsilastik bi ortamda ama yüzüne bile bakmadim. Demek ki hayirlisi böyleymis.

Selam Kızlar,

Aynı sey benım başıma geldi gecen hafta. Kotu bir durum. Bir yanda kalp acısı bir yanda sinir bir yanda hırs... Beni de babası istemedı sadece, O da savasmadı ve bitti. Cok cok saçma. 2,5 yılım heba oldu ve beni bu sona hiç hazırlamadı. Hiç mi hiç geri donecek diye umut etmiyorum sen de etme. Yasın kaç bilmiyorum ama gerıye bakma artık. Keşke kelimesini de kullanma. Herseyın hayırlısı. Hersey bizim için, Zaman da tek ilaç. O yuzde gitmek isteyene kapıyuı ac ve gonder gitsin. Önüne bak

Terk edene bir kere dön dersin belki, dönmezse sen yoluna ben yoluma. Zorlamayın bence daha fazla

Bende ayni seyleri yasadim bir sene önce ayrildik, aynen sende oldugu gibi bana hic bir sans tanimadan ailesi istemedigi icin terk etti, bir kez bile olsun ben mücadele etmek istiyorum deseydi sonuna kadar yaninda olurdum ama o bir hafta icinde kestirip atti. Caba göstermedigini söyledigimde, tekrar konustum onlarla ama ikna edemiyorum dedi yani tüm yasadiklarimiz iki ikna cabasina degermis demek ki sadece. Basta hakkimi helal ediyordum napsin onunda eli kolu bagli diyordum ama sonra duyduklarimdan sonra hakkimi helal edemiyorum ve hala icimde deli gibi bir hirs var bana bu yapilani hazmedemiyorum. Köpekler gibi pisman olsun istiyorum ama geri dönerse onu redetmeye gücüm olur mu bilemiyorum :KK43: gercekten cok kötü bi durum benim üstünden baya uzun süre gecmesine ragmen atlatamamamin sebebi ayni sirkete calismamiz birbirmizi her zaman görmesekde onun hakkinda haber almamin cok kolay olmasi, birazda takintili bir insanim galiba bilmiyorum ama kimsenin yaptigi haksizlik yanina kalmaz Allahin izniyle. Rabbim bizi öyle iyi insanlarla karsilastirsin ki iyi ki bitmis iyiki olmamis diyebilelim insallah.
Yemın edıyorum aynı benı anlatmıssın. Uzulsemmi sinirden kudursammı bilemiorum. Şeytan dıo al karsına zorla dınlet kendını. Yıne ıcım sogumaz. Ben etmedım hakkımı helal, ne edicem. Lafa gelınce erkeklik yapmasını bılıyordu. Vıcdanım o kadar rahat ki etmiyorum Hakkımı Helal. Amin inşallah, Rabbım bize her zaman çok şükür dedirtsin

Yemın edıyorum aynı benı anlatmıssın. Uzulsemmi sinirden kudursammı bilemiorum. Şeytan dıo al karsına zorla dınlet kendını. Yıne ıcım sogumaz. Ben etmedım hakkımı helal, ne edicem. Lafa gelınce erkeklik yapmasını bılıyordu. Vıcdanım o kadar rahat ki etmiyorum Hakkımı Helal. Amin inşallah, Rabbım bize her zaman çok şükür dedirtsin

Canim benim ya gercekten sogumuyor insanin içi haklisin böyle bitmeyen bir sinir. Bende senin yazdiklarinda kendimi buluyorum, ayni seyleri yasamis insanlarla paylasmak cok farkli cünkü kimse yasamadan bilemiyor bi durumu. Ya birde benide babasi istemedi biliyomusun neredeyse ayni hikayemiz. Bende ayni sekilde gururumdan hic taviz vermedim, bahanelerin arkasina siginan bir korkakla isim olmaz. Simdi mutlu olsun olabiliyorsa, aldigi ahlarla, asla beddua etmedim etmemde sadece Allaha havale ettim.

Canim benim ya gercekten sogumuyor insanin içi haklisin böyle bitmeyen bir sinir. Bende senin yazdiklarinda kendimi buluyorum, ayni seyleri yasamis insanlarla paylasmak cok farkli cünkü kimse yasamadan bilemiyor bi durumu. Ya birde benide babasi istemedi biliyomusun neredeyse ayni hikayemiz. Bende ayni sekilde gururumdan hic taviz vermedim, bahanelerin arkasina siginan bir korkakla isim olmaz. Simdi mutlu olsun olabiliyorsa, aldigi ahlarla, asla beddua etmedim etmemde sadece Allaha havale ettim.
Valla canım ben ona etmıorum hakkımı helal. Vicdanım sadakatim ve sevgimden o kadar rahatki. O dusunsun. Cunku benı hiç hazırlamadı bu sona. Ben umit ettım o da izin verdı. Ustelik mukemmel bi ilişkimiz vardı babasına yenı dustu. Babasına gelınce rabbım yanına bırakmaz. Gunahıma girdi

Back
X