- 4 Nisan 2010
- 1.662
- 156
- 688
Zaten korkum bu konu yüzünden eşimle aramın bozulması. Yani o kadar hassas bir konuki en ufak bir lafım yanlış anlaşılıp evi bahçeyi bizden esirgedi yada eşimin annem geldi o kadar uğraştı teşekkür edeceğin yerde esirgiyorsun demesinden çekiniyorum. Yani böyle bişey olursa ben o evde huzurlu oturamam ne onların kalbini kırıyım ne kendim kırılıyım istiyorum.anladım fazla benımsemıs,hatta senin yerine kendını koymuş ozaman..
sen yalnız kaldıgınızda eşinle konuşacaksın mecbur,çözerse o çözer..
ama dikkat edilecek şey eşine çok dogru bir uslup bulman lazım,yoksa kadının hayallerı varmıs 2 karış topragımı esırgıyosun anamdannn gibi bi duruma gelıp senı suclamaya baslayabılr..
eger etkılı olursa,bu ev ve bahce ıcın hayallerımı planlarımı bılıyorsun,tabıkı bızım evımız annenınde evı,herzaman kapım açık,ama daha ilk zamandan benım bukadar hevesım ve hayallerım varken hiçbir konuda söz sahibi olamamak daha dogrusu bana kızım şöyle böyle yapsanız güzel olur gibi fikir vermek yerine şunu bunu yapıcam demesı benı bıraz kırıyor..
şu süreçte ben bişey deyipp hevesını kırmak ıstemem ama sen oglu olarak,anne sen fikrini söyle tabıkı ama sımdı kararları sen verısen erdemlı uzulur hevesı kırılır..sonucta onun evi gibi konussa nasıl bır sonuca varılır acep?
Kayınvalide gitsin konuşucam eşimle mutlaka o da bilsin istiyorum, belki de eşimde heyecanla anlayamıyo olanları.